11 Responsesso far.

 1. Charles Martel skriver:

  ”Invaderade?”, ”Vår mark?” Mellanöstern inklusive Jerusalem var kristet under 600 år innan jihadisterna illegitimt invaderade och ockuperade området. De s k korstågen var blott återtagande av det som är vårt. Och en gång kommer vi att ta tillbaka det igen. Precis som vi gjorde med Sicilien, Iberiska halvön och östeuropa. Nu har ”sionisterna” Jerusalem. Det kan de få behålla. De var trots allt där före såväl kristna som muslimer.

 2. Bahlool skriver:

  Ja du har rätt, de kristna från mellanöstern hade det..samma kristna som jagades av europas kristna..så nej, du och de kristna har inget med sasken att göra. Då befolkningen konverterade och då befolkningen blev glada åt muslimerna som behandlade dem bättre än dears forna herrar, då faller ditt argument. Vidare vet du väl att sionsterna inte haft landet eller Jerusalem före någon, då de är skapade på 1800 talet? Hur kan de vara där före muslimer som kristna..vad lär du dig i skolan..

 3. Ördög skriver:

  Och det ”mångkulturella” projektet i Europa har inte ens 30 år på nacken, men varenda val i Europa visar vad man anser om det. Profettots (pbnuh) rovlystna horder fick spö vid Poitiers, vid Lepanto och vid Wien, och kommer att få det än en gång.
  Jerusalem är judarnas stad, de fanns där tusentals år innan Profettot (pbnuh) hade fått sitt första epileptiska anfall och begått sin första våldtäkt.

 4. Bahlool skriver:

  Varenda val? Vad jag förstått så har dina små nazister alltid fått ett fåtal röster i valen..så vi ska lyssna på dessa white trash istället för att lyssna på m ajoriteten? Dumbass..

 5. Jaha skriver:

  ”Vad man måste betänka är att de då fanns på vår mark i runt 100 år, sionisterna har bara funnits i drygt 70 år..Så vi har än tid på oss att slänga ut dem!”

  Gulligt. Och ni har bara funnits på vår mark, Sverige, i ca 20år.. Så vi har än tid på oss att slänga ut er!

 6. Bahlool skriver:

  Skillnaden är väl ändå att vi inte är här som erövrare..även du, med din låga intelligens, borde väl veta vad det är för skillnad på att komma hit och kräva det här som mitt land och att komma hit och bo här som medborgare? Hade sionisterna kommit och sagt vi vill bo här, (något de fick) och vara del av er gemenskap, visst mer än gärna..alltså är det bara jag eller är intelligensen hos er små fascister ett stort jävla skämt`?

 7. Jaha skriver:

  Vad ni kommit som är irrelevant. Det är hur så många beter er när ni väl är här. Krav på anpassning från svenska samhället till er istället för tvärtom och ”omvänd” rasism. Båda dessa egenskaper tydligt visade i denna blogg.. ”white trash” tex. Vad föredrar du själv att bli kallad? Skulle ”negerskräp” passa då eller är rasism bara okej när den riktas mot svenskar? Så hyckla lagom idiot..

  Och dra om Sverige inte passar dig. Vi behövde aldrig dig och vi bad aldrig om dig, du kom till oss, till VÅRT hem. Kom ihåg det.

 8. Bahlool skriver:

  Anpassning? Kräver inte gamla eller handikappade att samhället anpassas till dem? Kräver inte barn eller kvinnor anpassning av samhället till dem? Varför får alla grupper kräva det här men inte invandrarna? Då jag inte är svart, så får du gärna kalla mig negerskräp..vet inte hur det hör samman..lol..Nope, rasism är inte ok, och nope ingen är rasist mot svenskar men om du tycker det är rasistiskt att kalla idioter, som tror att de är bättre för att de är vita eller för att de har en 5 årings intelligens men menar att de är bättre för att de är födda här, då är det ditt problem. Jag stannar, ä’lskar socialbidraget är de sköna blondinerna som älskar mig..om det inte passar så får du gärna dra själv 😉

 9. Jaha skriver:

  Hur dum måste man inte vara för att göra den liknelsen du gör… skulle du gå in i andras hem och kräva att de anpassar sin inredning efter dig? Om nej, gör då inte heller det med andras land. Om du tycker det är okej att göra så.. tja, bered dig på att du kan bli utsparkad av hemmets ägare en vacker dag. 🙂

 10. Bahlool skriver:

  Alltså som sagt, du är en white trash, som måste vara inavlad. Du menar att jag, som är svensk, som har svenskt pass, som bor här, är gäst på tillfälligt besök som de gäster som besöker ditt unkna hem? Du är ju för fan helt hjärndöd hahaha..Jag kommer inte sparkas ut av någon, för såna som dig är mesar, ni har alltid varit mesar och alltid kommer vara mesar. När du går i ditt lille nazistgäng, då är du modig..du vågar inte ens visa ditt rätta namn eller din rätta email lol..det visar att du aldrig blir modig nog att vare sig kasta ut mig eller ens vågar visa dig för mig.
  Gå nu tillbaka till din syster, hon saknar dig och skaffa lite fler white trash barn 😉
  Dina liknelser och din logik är så hämmad av för mycket syskonkärlek, att det är skrämmande att du klarar av att andas. Dumbass

 11. Ali skriver:

  Hahahaha vilka efterblivna människor alltså. Helt ärligt och dom är med i fucking politiken och tror dom kan ställa och styra med deras lilla nutshead. Hahaha alltså jag önska dom gick igenom det dom skriver en extra gång innan dom postar kanske skulle dom ångra sig från att posta detta skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up