• Polisstaten är här

  Strippade för att slippa nakenkamera | Resa | Aftonbladet.

  Kontrollen av våra liv, av vårt beteende, av vårt internet av vårt arbetande av vårt privatliv, blir allt hårdare. I några veckor har jag nu läst om de ökända scanners på amerikanska flygplatser, som ska scanna allt på en människas kropp.

  Ifall en person inte gillar dessa scanners, kan han välja att bli genomsökt, något en amerikan vid namnet Sam gjorde. Då denna ”protest” gick ut på att inte följa mönstret, utan istället använda sig av ett nytänkande, där han strippade ända ner till underkläderna, blev han arresterad och ska nu ställas inför domstol.

  Så ett varningens finger, följ vad du blir tillsagd, eller du får stå till svars för din vilja att vilja vara en fri människa. Polisstaten är här, vi kontrolleras hela tiden, kämpa emot och få ditt straff eller följ strömmen.

One Responseso far.

 1. Vadå jag skrev ju det på bloggen 😉
  Började jobba 10 min efter att tåget rullade in på en stängd privatfest, därefter körde de mig hem 4 på morgonen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up