• Citat

  Satt och diskuterade en väns dåliga självkänsla och när jag var klar började jag översätta lite hadither från Imam Ali (a.s) och insåg, vilken skatt Ahlul Bayt utgör. När man hittar de hadither som Profeten (s.a.w) yttrat, då inser man att hans ord har så mångfasseterade betydelser. De ger näring åt förståelsen av ens liv. De lär upp oss om saker vi inte tänkt på. På samma sätt är det med alla Ahlul Bayt. Jag har uppdaterat citatsektionen så nu finns det lite fler att läsa och finna tröst i. Här kommer några citat från Imam Ali (a.s)

  He who fights against the truth, the truth will defeat him

  Den som slåss mot sanningen, kommer besegras av sanningen.

  Misrepresentation spoils narration.

  Förvrängning förstör berättelsen.

  Right is the best argument.

  Att ha rätt är det bästa argumentet.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up