• Nu fick SD en hicka…

  Nordens bönder kom från Turkiet – DN.se.

  Vetenskapliga rön är rätt intressanta, de visar att vi människor har mera gemensamt med varandra än vi trott eller velat tro. Nu säger sig vetenskapsmännen veta hur kunskapen om jordbruk kom till Sverige, enligt dessa rön så var det invandrare (oh my oh my) som kom från Anatolien i Turkiet, som flyttade sig allt längre norrut i Europa.

  Det var på den tiden då det inte fanns gränser, passkontroller eller flyktingläger. Det här ledde till att vår svenska kultur, förändrades över en natt.  När jag tänker på våra kära rasister, som menar att man ska skydda en viss ras eller en viss kultur, kan jag inte sluta undra över vissa saker:

  1. Är den svenska, eller europeiska kulturen så svag, att den måste skyddas för en starkare invandrande kultur?

  2. Eftersom vi alla är släkt med varandra, borde vi inte ta emot och ta hand om varandra som syskon?

  3. Vart ska man dra gränsen för vad som är svensk kultur? Vilken kultur ska vi skydda? En kultur som fanns här 100 år sedan? En kultur som fanns här 1000 år sedan? Borde vi återuppliva blot och vikingaräder?

  Stackars Åkesson, nu är han en turk..

3 Responsesso far.

 1. sillen skriver:

  Din historielösa jävla idiot, turkarna är ett mongolfolk. De som dn kallar ”turkar” är sedan länge försvunna från området. Dessutom finns det något som kallas evolution, hört talas om det din obildade tölp?

 2. Bahlool skriver:

  Hehe..så aggressiv hela tiden…dina föräldrar måste vara syskon 😉 Evolution? Det är det du gått miste om :PP
  Ska iväg till min blonda tjej nu, hörs sötnos :)))

 3. Bahlool skriver:

  Vet inte, sa du nåt? Det togs bort 🙁 men var väl samma gamla du är idiot, du är dum bla bla..du vet väl om att du inte talar till din mamma nu? Jag vet att du, som alla svenskar, inte känner din pappa, han kanske var muslim 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up