3 Responsesso far.

 1. MammaMarie skriver:

  Jag hade en väninna, en libanes, som var väldigt nära tills för något år sedan, då hon flippade ut och blev konstig (ungefär som den här mannen ovan). Hon har en son i dryga 20-årsåldern, som jag aldrig sett. Men den där laserturken (som ju är libanes) ser EXAKT ut som min väninna! Och har samma kroppsspråk och uttrycker sig exakt likadant. Jag MÅSTE ta reda på om det är hennes son….

  Vet du hur gammal han är?

 2. Bahlool skriver:

  nO IDDEA..svårt att hitta hans ålder då hans namn är mohammed fadi kasem eller nåt sånt..hade det bara varit två namn hade jag hittat hans ålder lätt

 3. Elin skriver:

  Hahahaha åh, min idol! 😀 jag kan bara inte ta detta på allvar alltså, det finns väl inte såna människor på riktigt? Möjligtvis du då men det är ju en helt annan sak 😛 hahah
  Jag skäms så otroligt när jag ser detta men samtidigt kan jag inte låta bli att kolla haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up