• 4000 lyckliga svenskar åker till vallfärden

  Ökande intresse för pilgrimsfärd – DN.se.

  Allt fler svenskar åker till vallfärden. Vallfärden lär kosta allt mellan 25000 och 40000 kronor. Muslimerna ska göra olika ritualer.

  Efter Hajj, vallfärden, firar man Eid al Adha, offerfesten. En person som vallfärdar kallas för hajji och en kvinna för hajjiya. En muslim ska helst göra vallfärden en gång i sitt liv.

  Det är skönt å se att människor, från alla raser, med alla slags hudfärger, med olika åsikter och värderingar, människor som lever under förtryck eller människor som lever i demokratier, kan samlas och förenas en tid.

  Denna religion förenar, denna vallfärd stärker banden mellan människorna.

  SVD har en bra och utförlig artikel om kraven på de vallfärdande.

47 Responsesso far.

 1. Illwill skriver:

  Om de där ”svenskarna” hade stannat kvar där så hade vi i Sverige blivit lyckligare också.

 2. Bahlool skriver:

  Illwill ditt namn är äckligt och likaså är du..måste vara hemskt att vara du, med så mycket hat och bitterhet..stackare 🙁

 3. Sebbe skriver:

  Bry dig inte om Illwall, fortsätt med bloggen, alltid kul att få andra perspektiv. Och, du och jag är lika mycket svenskar, trots olika religioner.

 4. Bahlool skriver:

  Tackar Sebbe :=)))))

 5. True skriver:

  De enda riktiga rasisterna i Sverige är invandrare av andra generationen.

 6. Bahlool skriver:

  Ja du har rätt..alla ni andra är fake rasister 😉 Då vi hatar rasister, är vi de enda sanna rasisterna hehehe

 7. Rune Swendborg skriver:

  Att allt fler svenskar reser dit beror på att de som åker är nysvenskar såklart.
  Invandrare från muslimska länder.

 8. Bahlool skriver:

  Rune många konverterar också min vän…Finns tusentalskonvertiter

 9. Per Lunqvist skriver:

  Bahlool, och tusentals lämnar Islam som tur är.
  Islam är tråkigt nog en fascistisk ideologi som förpestar livet för oss andra.
  Det finns inget utrymme för moderata muslimer i Islam och den moderata muslimen är en myt.
  Har inga problem alls med invandrare, men Islam handlar inte om invandring utan om en ideologi som är oförenlig med demokrati och förnuft.

 10. Bahlool skriver:

  Om du tittar på statistiken så ser du nog att det är fler som blir muslimer än dem som lämnar..
  Resten är ett stort bla bla..Bara för att du är okunnig och lever i en värld där du tror rättvisa, barmhärtighet och vänlighet ska tolkas som att det är representativt för fascistiska ideologier betyder inte det att det är sant. Alltså du vet så lite att det är skrämmande….shura är just demokrati och förnuft är aql och usool, alla tre saker är basic islam..suck på den utbildning du fått om islam..

 11. Per Lunqvist skriver:

  Bahlool, du är rolig du och duktig på att ljuga.
  Svårt att officiellt lämna en religion som har dödsstraff på ”konvertering”, även om det är en aning knepigare i Sverige att avrätta dem än i muslimska länder där det antingen är sed eller lag på dödsstraff för de som konverterar. I Sverige blir du förmodligen som bäst utfryst och bespottad i värsta fall är det någon som skär av dig strupen.

  Utbildning på Islam?? Som de Iranska studenter som tyckte vi var dumma i huvudet som importerade Islam. Jävligt trevligt folk, de var dock lite små racister och refererade oftast till araber som grisar. De skyllde tillståndet i deras land på de arabiska grisarna och en heldel könsord yttrades.
  Tar nog deras ord över ditt alla dagar i veckan.

 12. Bahlool skriver:

  hahaha så du menar du ”känner” på dig hur många som lämnat islam? Då har du alltså ingen tillförlitlig statistik? Hur ofta har du läst eller hört talas om folk som dödas fö ratt de lämnat islam? Det här visar på den okunnighet du besitter..tror du läner som Syrien och Egypten, som är nationalistiska och bekämpar islam med alla medel, skulle straffa folk som lämnar islam?
  Suck!!

  Så du tar människors ord, som du själv kallar rasister, och som du tror på som kallar andra folk för grisar? hahahah..klart du tar deras ord över mitt alla dagar i veckan, de stöjder ju din egen rasism 😉

 13. Malin skriver:

  Hur kan det vara rasism att ogilla islam?

  Om det nu är så många från olika etniciteter som är muslimer (Som du hävdar), borde det logiskt nog inte vara rasistiskt att inte tycka om islam.

  Och jag håller med Per. Islam är en ideologi som är oförenlig med demokrati och förnuft.

 14. Per Lunqvist skriver:

  Bahlool, ganska naturligt att folk är upprörda av det fruktansvärda förtyck som finns i Iran och det var väll ett sätt att avreagera sig.
  Igen du är duktig på att ljuga,
  1 Iran dödsstraff
  2 Saudiarabien dödsstraff
  3 Nigeria dödsstraff
  4Qatar Dödsstraff
  5 Sudan dödsstraff
  6 Mauretanien dödsstraff
  7 Afghanistan dödsstraff
  8 Somalia dödsstraff
  9 Ymen dödsstraff
  10 Malaysia spöstraff
  Visst fan finns det folk som vill ta livet av dig…

 15. Bahlool skriver:

  Så det är inte rasism när man tycker att araber är grisar? lol..Så det är inte rasism när man menar att ett folk är smutsiga, eller mindre värda? Tror dina kunskaper i rasismens former, utseende och värderingar liknar dina kunskaper om islam.
  Islam står emot rasismen. Islam införde Shura medan dina förfäder fortfarande levde i hyddor, så stiftade islam lagar som gav kvinnor rättigheter de inte fick i väst förrän på 1800 talet. Islam säger till dig använd din aql, ditt förnuft, din hjärna..att du inte tycker det är förenligt visar än en gång på hur illa ställt det är med vårt skolväsen..

 16. Malin skriver:

  Jo, det är rasism att tycka att araber är grisar. Vad jag trodde att du menade var att det var rasism att ogilla islam.

  Jag vet ingenting om hur de kvinnliga rättigheterna såg ut inom islam och här vid den tiden, jag pratar om nutiden.

  Rätten att aga kvinnor till exempel. Det är inte särskilt modernt längre.

 17. Bahlool skriver:

  Så ge mig statistik från människorättsgrupper om hur många som dödas för att de lämnar islam..om så många länder har dödsstraff för att du lämnar islam, då borde det inte vara så svårt?
  I väst världen har vi dödsstraff på förräderi..men sånt tycker du väl är heeelt ok 😉
  Så Israels förtryck bryr du dig inte om, men Irans woow..Så att USA fängslar, förtrycker, torterar och mördar, det är inget att bry sig om, men Irans..wow..Så att Sverige skickar iväg människor till död och tortyr, det bryr du dig inte om..men Irans, woow…
  Jag är en lögnare i dina ögon, men du är en idiot i mina.

 18. Bahlool skriver:

  Nope, att ogilla islam är din rätt. Det är när du sprider falska uppgifter om islam och fördomar, då blir det islamofobi. Rätten att aga kvinnan (symboliskt straff) är en gammal lag..men jag kan lova dig jag känner fler kvinnor som agar sina män än tvärtom 😉
  I denna värld där vi har så mkt hat mot islam, tror du folk vill sprida sanningen om islam eller osanning? Du får fråga dig varför så många kvinnor konverterar till islam.
  http://www.bahlool.se/2010/10/30/varfor-konverterar-sa-manga-moderna-kvinnor/

 19. Malin skriver:

  Jag har inte nämnt någonting om dödsstraff, förräderi, Iran, Israel, mm. Det enda jag har nämnt är att islam inte är förenligt med demokrati och förnuft.

  Jag är för demokrati och mänskliga rättigheter. Och mot dödsstraff och misshandel vilken part det än är som utför det.

  Vad bra, så är det för mig också. Dvs, du är en idiot enligt mig.

 20. Bahlool skriver:

  Talade inte med dig Malin, talade med din islamofobiske vän. Du är okunnig om islam, har jag redan klargjort och bevisat, så gissa vem som är idioten 😉

 21. Malin skriver:

  Oj, jag trodde att det tidigare inlägget var riktat till mig. Sorry.

  Kvinnor som konverterar till islam förstår jag mig inte på för fem öre. Ska man leva enligt islam, innebär det inte direkt frihet. Och definiera ordet ”många”. Jag tror inte på att det skulle vara särskilt många västerländska kvinnor som konverterade till islam.

 22. Bahlool skriver:

  Gav dig en länk med en massa som konverterat, kändisar då alltså..de älskade festandet, drickandet, sexet..mentill slut valde de ”mindre” frihet..varför?
  The conversion rates in Islam account for the Muslim population growth too. For example, according to the New York Times, 25% of American Muslims are converts to Islam.[16] In Britain, around 10,000 – 20,000 people convert to Islam per year.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_population_growth#Conversion

 23. Ali skriver:

  Svar till Malin
  Titta in den här klippen om du vill förstå varför kvinnor konverterar till islam den är på 1 timme nästan. En kvinna som jobba i afghanistan och hjälpte människor blir kidnapad av talibanerna. Hon hålls fången under en längre period. Efter att hon blir släppt konverterar hon till islam. Hon som borde känna ett stort hat mot islam som borde tycka att islam är ingen relgion som du påstår. Du borde ta och lyssna till hennes berättelse och få en mer instikt i hur islam egentligen ser ut. Jag tror hon var från England, det är bara ett bevis på hur okunniga ni är som smutskastar islam. Jag är glad att det faktist finns människor som har hjärta och hjärna, och alla människor inte har samma människo syn som dom flesta har idag.http://www.youtube.com/watch?v=xFZrSPUoH3I

  Du kan få titta på mördaren Tony Blaírs halvsyster ochså om du vill som konverterat till islam. Det visar bara vilken brist på kunskap ni har inom islam. Fortsätt vara så för ni lär komma långt LOL. Den är på 5 min http://www.youtube.com/watch?v=DgXedDnVbBs

 24. Ali skriver:

  Du borde publicera den här på sidan bror. http://www.youtube.com/watch?v=xxJpTjBsqSo

 25. Bahlool skriver:

  det är väl rätt gammalt? minns inte men tror hon skrev en artikel jag publicerade några år sen men amrek 3azizi!!

 26. Martin skriver:

  Islam är skit.

 27. Bahlool skriver:

  Din mamma är också skit 😉

 28. Stygge Sigge skriver:

  DET ÄR INGA SVENSKAR SOM ÅKER TILL MECCA DITT PUCKO!

  Varför åker DU inte själv—-enkel resa.

 29. Bahlool skriver:

  Din mamme vill inte att jag ska lämna henne 🙁

 30. Knight skriver:

  ”Svenskar”. HAHAHAHAHAHA. Fy fan vad roligt.
  Svenskar. Jomenvisstförfan.

 31. Bahlool skriver:

  hahahahaha hohohhohhohheheehhehehahahahahehehe..så roligt det var..ahahahhahahahe heoheheoe..eh vad var det som var så roligt? lättroad white trash 😉

 32. Geson skriver:

  Demokrati är fel, för det tar makten från Gud och ger till människan – anser islam (deras präster skriker det ofta på islamska TV-kanaler runt om i europa).

 33. Ali skriver:

  Hej bahlool
  Den videon e rätt gammal men jag tyckte den va bra men om du redan har skrivit om henne innan så behöver du inte lägga upp jag visste inte habibi. ´Dom här sverigedemokraterna kooookar haha de e som wahabia dom e överallt på internet och försöker sprida sin propoganda haha. Men så ni vet sverigedemokrater, jag lämnar aldrig sverige om jag inte får tillbaka mina skattepengar och mitt slit jag lagt på detta landet, de e nått ni inte uppskattar.

  Jag kommer fortsätta utöva min relgion (islam) och hjälpa människor som är vilseleda. Hittils har jag lyckats mycket bra och männsikor inser vad islam egentligen handlar om. Vi växer och kommer fortsätta växa, de e guds vilja. Guds vilja går före er åsikt. All er politik handlar om islam och inte invandrare som ni påstår. Den dagen kommer då ni kommer inse fan vi hade fel, ingen kommer kunna ändra er åsikt, ni e hjärntvättade och förblir så, de e inte lönt att lägga ner tid på er. Det finns bara en sak att säga, synd att sverige har såna här outbildade och otacksamma människor som er som snabbt blir hjärntvättade, så som usa och israel har hjärntvättat hela världen med deras åsikter, media och politik.
  PSSS: sluta springa runt hos alla muslimska bloggar, ni är löjliga och avslöjade med byxorna nere, det visar bara vilket hat ni har.

  Bahlool jag har en låt till dig bror lyssna till den, jag älskar den och du e bäst fortsätt bara vi ska utrota nazismen hahaha 😉 http://www.youtube.com/watch?v=LUd8TCWehos

 34. Bahlool skriver:

  mkt bra sagt galub

 35. Bahlool skriver:

  Grrr mkt bra sagt galub, synd att jag har nåt jävla problem med mitt ljud, får se om jag inte kan lyssna på den imorgon :))) tack igen

 36. R9 skriver:

  Så mycket hat mot Islam men ändå så är det världens snabbaste växande religion i väst och hela världen! 2.9% per år växer islam och det växer tom med snabbare än världsbefolkningen som ligger på ca 2.1%!

 37. Stygge Sigge skriver:

  Hade min mor mot all förmodan velat närma sig en smutsig muslim likt dig så hade hon med all sannolikhet snabbt och galant gällt dig din imbecilla mångudadyrkare!

  Du är endast odugliga sandnigger!
  Att DU befinner dig i Sverige bevisar bara att du är en komplett nolla och en 100%-ig loser.

  Ni muslimska sandloppor klarar inte ens av att överleva och utvecklas i era egna primitiva
  underutvecklade hemländer utan tvingas emigrera till ett ”kuffar”-land och leva på allmosor
  från oss civiliserade européer.

  Hade jag varit i dina sketna mussekläder så hade jag bara hållit käft och varit tacksam
  och anpassat mig till mitt nya värdland, men det är väl tyvärr för mycket begärt att en
  av mångtusenåriga kusingiften inavlad getaherde som du skulle förstå detta-LOSER!!!

  Over and Out.

 38. Bahlool skriver:

  hahahah Så mycket kärlek..;) jag älskar henne med..Jag lever inte på allmosor från dig, utan från din mamma..Så mkt hat..i loveeee it

 39. Dan skriver:

  Bahlol,
  Islam degenererar. Kan du nämna ett muslimskt land som är framgångsrikt?

  Däremot är det inte förvånande att antalet muslimer ökar, då de ofta har stora barnkullar, samt att hela rörelsen har en enorm och finansiellt stark propaganda-maskin bakom sig.

 40. Bahlool skriver:

  Vad är framgångsrikt i dina ögon? Många ickemuslimska stater är inte framgångsrika, betyder det att väst eller demokrati degenerar? Resten om Pr maskin, snälla du du vet inte ett skit om hur den muslimska världen är utformad lol, att du ens tror på det där är rakt ut sagt patetiskt

 41. Stolt nigger skriver:

  @Stygge Sigge, Att civilisation är något som européer uppfann visar bara din okunnighet om världshistoria!
  Läs på lite om Irak och Egypten (bara för att nämna några av dem) sen förstår du att all civilisation är därifrån, pucko!

  Peace n Love!

 42. Dan skriver:

  Jag hade hoppats du kunde undvika personliga angrepp, men det var tydligen för mycket att begära! Jag kan tala om för dig att jag har bott åtskilliga år i Saudiarabien, Nigeria, UAE, och Malaysia, så en viss insikt om hur den ”muslimska världen” är utformad har jag.

  ”Väst” är långt ifrån perfekt i alla avseenden när kommersialism och konsumtion är beaktat. Jag föredrar att se på forskning och utveckling som ett mått på framgång. Möjligheten till en högre utbildning för envar är en värdefull strävan.

  KSA sprider sin Wahhabi lära genom att: kontrollera pressen i många länder; sponsrade madrassas, och många andra intiativ.

  Islam degenererar och det står jag fast vid. Kanske inte spirituellt, men väl intellektuellt. Hur många framstående universitet finns det i den ”muslimska världen”? Att lära sig koranen utantill i unga år och att be 5 gånger om dagen, det lär väl knappast främja högre utbildning hos en individ? Dessutom ”offrar” många fattiga familjefädrer i Indonesien, Indien, Pakistan etc. livsbesparingen på att utföra Hajj istället för att ge sina barn utbildning. Tyvärr! Det är ett stort bedrägeri.

  Men det är klart, belöningen kommer väl i nästa liv? Är det inte så?

 43. Bahlool skriver:

  Du kan ha bott där, men du vet ändå ingenting om den världen 🙂 Länder som Dubai är knappast inte utvecklade, Malaysia är en av de asiatiska tigrarna osv. Att duf örsöker antyda att islam bär skulden, istället för att tänka på den kolonialism och det tryck som väst utöver visar att du inte vet ett dugg om den muslimska världen eller om omvärlden över lag. När var Sverige ockuperat senast? När var Irak ockuperat senast? Än idag är det ockuaption än idag är det västländer som styr och ställer i den muslimska världen, det är där du hittar orsakerna till misären 🙂 Iran är bojkottad för att de försöker utveckla samma slags kunsakper som alla väststater besitter..märkligt?
  Utveckling och forskning går hand i hand med att stater får utvecklas i fred..nu ser man istället att väst menar att Iran är en fara, så att grannarna satsar på vapen istället för att satsa på ekonomi och utveckling, även det har inget med islam att göra.
  KSA och wahabismen är USAs vänner..vem bär skulden frö att de sprider sitt skit? Jag som deras ovän eller väst som deras allierade?

  Islam degenererar och det står jag fast vid. Kanske inte spirituellt, men väl intellektuellt. Hur många framstående universitet finns det i den ”muslimska världen”? Att lära sig koranen utantill i unga år och att be 5 gånger om dagen, det lär väl knappast främja högre utbildning hos en individ? Dessutom ”offrar” många fattiga familjefädrer i Indonesien, Indien, Pakistan etc. livsbesparingen på att utföra Hajj istället för att ge sina barn utbildning. Tyvärr! Det är ett stort bedrägeri.

  Ifall vi utgår ifrån att islam degenerar, kan man ju fråga sig varför västvärlden låg bakom islam och muslimerna förr i tiden? Varför byggdes de första universiteten i den muslimska världen? Baghdads Universitet är en av de största i världen osv..
  http://www.bahlool.se/2010/10/22/10_uppfinningar/

 44. Stygge Sigge skriver:

  @Stolt nigger

  Vad yrar du om–plattskalle!
  Vem har någonsin påstått att ”civilisation är något som européer uppfann”??
  Vad har dom forna högkulturerna i Mesopotamien och Egypten med den degenererade och efterblivna ”muslimska kulturen” att göra??
  Ditt enfaldiga inlägg är helt i paritet med ditt ”nick”–fuck off nigger!

 45. Bahlool skriver:

  lol stygge du är så ful, och så blåst, att det känns skönt att inte vara del av din ras eller din kultur..white trash sluta spamma nu

 46. Stygge Sigge skriver:

  Käft din lilla inavlade musse! Dom nordgermanska folkstammarna äro dig och din ökentattarkultur vida överlägsen! ”Sluta spamma”?? Så låter det när dina och byfånen ”Stolt niggers” adekvata argument tryter, ni äro allt bra patetiska små kräk!
  Ang ”White trash” så bevisar det än en gång din totala brist på argument.
  Ta dig av daga–mussekräk. Klarar DU inte av det står VI gärna till tjänst!

 47. Bahlool skriver:

  hahah folkstammarna hahahaha..nordgermanska hahahaha..hälsa mamma och din psykolog 😉 när du vill ta mig av daga..säg till jag bor i Helsingborg och det blir ett nöje att träffa dig sötnos 😉 Men nu får du inte gömma dig under en sten igen och varför säger du VI? klarar du inte av det själv eller hahahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up