• Salmonella – Veckans psykfall

  I den muslimska världen finns en sekt som är avskydd av Allah, hans budbärare och av alla troende  – de så kallade wahabiterna, deras äckliga ideologi har spridit sig så de har skapat sekter som talibanerna. Dessa djur sprider hat, självmordsattacker och inavlade anhängare. Nu har en av dem använt sig av Taqqiya, att dölja sitt rätta jag, för att spela smart. Först hävdar hon att hon är shia som blivit sunni, grattis, men varför ljuga?

  Sedan säger hon att hon är serb. Sedan menar hon att Fatima, Ali, Hassan och Hussain, Profetens egen familj, inte är hans släktingar, ja för barn och barnbarn är ju inte släkt med en person. Dumheterna fortsätter. Här kommer hon med sina dumma uttalanden och med sin ip. Ska du lura mig, så byt inte bara namn, inte bara email och byt inte bara ip, byt även din iqbefriade skalle. Du talar om IQ, du talar om saker du inte vet ett dugg om och dina herrar, de som föredrar kameler före kvinnor, borde väl veta att Taqqiya inte är tillåtet i din sekts aqeedah? Dumb, dumber dumbest?

  ———-

  sanela vialovic
  dra@hotmail.com
  83.249.107.220
  2010/11/10 kl 15:13
  de enda ni ”tror” på är VÅR imam ali och dem 12 imamerna och era imamer som säger att dem är släkt med mohamed vilken dem inte ens är, ni tror varken på mohammed eller gud
  ——
  sanela vialovic
  dra@hotmail.com
  83.249.107.220
  2010/11/10 kl 15:08
  vet du vad du e så jävla kass, hur kan du säga ”Jag är en shia, en anhängare av Ahlul Bayt..Vilken Abu Bakr? Vilken Umar? Vilken Uthman? Vilken Aisha kan ens jämföras med Ali? Med Fatima? Med Hussain?” hur kan du ? DET ÄR GUD SOM BETÄMMER ALLT I VÄRLDEN INTE DUU!!!. du har verkligen 0 IQ, kolla i palestina, vem har makten jo israel över allt ! kan nån stoppa de ? nej aldrig litet ,detta vet gud och ingen annan, bara lägg ner din blogg
  ———-
  sanela ,serb 🙂
  ..@hotmail.com
  83.249.107.220
  2010/11/10 kl 14:53
  fatima el ali ?????????. jag kan inte tro mina ögon :O sob7an allaah  😀
  ———-
  fatima el ali
  har_ej@hotmail.com
  83.249.107.220
  2010/11/09 kl 16:09
  ALLAHO AKBAR ALLHO AKBAR, jag är en irakisk shia muslim, jag har faktiskt insett min väg till paradiset , jag ber om förlåtelse till gud för all shark jag har gjort och saker jag har sakt.Jag tar verkligen tillbaks allt jag har sakt , jag ska bli sunni muslim imorgon inshalla . allah jihdi mina nära ,kära och alla mina shia vänner !! hamdullah jag mår hur bra som helst och jag ser att hela världen lysser i mina ögon

8 Responsesso far.

 1. Rasul skriver:

  så dumma wahabi är asså..

 2. Rasul skriver:

  http://mammamarie.se/2010/11/shia-de-sanna-sunnimuslimerna/
  fatima el ali skriver:
  10 november 2010 kl 14:43
  varför påpekar du alla ”den sanna sunnah muslimer” ??? du stället alla på en rad :S. jag var shia muslim för en dag sedan genom att läsa massa ”shia böcker” , tro mig maria jag har alhamdullah insett att det var inte den vägen ali bad om oss, hamdulla gud har förlåtit mig över allt shark och saker jag har sagt

 3. .: نور :. skriver:

  Pinsamt….

 4. MammaMarie skriver:

  Tror du att hon ens är muslim? Kanske är det en sionist….?!

 5. Bahlool skriver:

  spelar ingen roll, blåst är hon i alla fall..orka bry sig 😛 hon kom från din blogg till mig och började trakassera mig haha

 6. MammaMarie skriver:

  Vi får skylla på Fatima, för det var därifrån hon kom till mig…! 🙂

 7. Ali skriver:

  Problemet är att sanningen finns i deras böcker, det är därför dom kokar. Och du vet hur det är med sanningen, alltid svår att hantera för vissa. Men det kommer den dagen dom kommer få ångra allt. Gud kommer säga till dom folk försökte lära er ni ville inte lyssna och ni hade allt i era böcker men ni vägra läsa och tro. Inshalla snart

 8. Bahlool skriver:

  Tijani skrev en fin sak, sanningen är bitter..svår att svälja..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up