3 Responsesso far.

 1. Ralph Haglund skriver:

  Varför inte rapportera lite från andra sidan? För ett par dagar sedan körde några judar fel i Jerusalem, kom in i ett muslimskt kvarter och blev näst intill mördade – de lyckades rädda sig. Nån dag senare körde en israelisk ambulans in där – och araberna överöste den med stenblock. Varför rapporterar du aldrig sånt?

 2. Bahlool skriver:

  Men Ralph aldrig? Så du följer min blogg så ofta, att du vet vad jag rapportera om och inte rapporterar om? Sluta ljuga? Jag rapporterade om några fall då ”folk råkar” köra fel, en av dem var ledare för bosättare, han körde på 2 små pojkar och ville mörda dem..ja sånt rapporterar jag gärna om 😉
  Enligt din löjliga logik, så borde man skriva om de stackars oskyldiga tyskar som befann sig på fel plats vid fel tidpunkt under andra världskriget och blev dödade av motståndsmän..eller att rapportera från den andra sidan gäller bara judar?
  Hur ofta har du rapporterat om oskyldiga palestinier som mördas, misshandlas och som fördrivs på daglig basis? Eller ditt krav gäller bara oss som står på andra sidan?..sånt kallas för hyckleri 😉

 3. .: نور :. skriver:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Baruch_Marzel

  Ralph, här har du en jude i din smak, som gång på gång [stolt] berättar hur han dödat barn, misshandlat dem, bara för de kasta sten på han. Som ser, att behandla sin nästa med respekt, är elakt och korkat att säga om Gud. Denna man, bara han får chansen, dödar de som är goyim, och sedan skryter om det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up