• Det finns folk som tror på fred – fortfarande!

  Israeliska byggplaner väcker vrede – DN.se.

  Jag var en av dem som trodde att det gick att leva tillsammans med israelerna, att det kunde finnas plats för två stater, att man borde gå tillbaka till 1967 års gränser, men jag insåg för länge sedan att det inte går till på det viset. Israel är en stat som kan liknas vid en cancer, det är en stat som ger västvärlden dåligt samvete för saker som hände 70 år sedan, medan staten använde och använder sig av samma metoder som dess nazistiska fiender brukade göra.

  Jag vaknade upp från min dröm, frågan är när ska resten av världen vakna upp? Än idag tror folk på Israels ord om att de vill ha fred, att de är beredda på att få igång en fredsprocess. Hur kan man tro det här? Efter alla mord, alla tortyrer, all stöld, alla angrepp, hur kan man tro att Israel vill ha fred?

  Nu läser man att de vill bygga ut fler bosättningar på det ockuperade Jerusalems mark. Enligt hela världen, däribland Israels vänner USA, så är Jerusalems östra del ockuperad. För att få en varaktig fred, måste Israel ge upp denna del, som de i sitt aggressionskrig 1967 erövrade. Hur kan man då bygga ut bosättningar där? Det betyder ju bara två saker

  1. Man vill inte ge upp denna del, även när det är ett krav enligt folkrätten.

  2. De vill provocera fram en ny konflikt med araberna, så de kan stjäla mera land.

  Israel har enbart talat om fred, de har inte gjort något för att få fred. Mycket snack, lite handling. Alla ni som tror på Israels ord, är så lättlurade eller så naiva eller så falska, att ni inte ens är värdiga att kallas människor. Skäms!

6 Responsesso far.

 1. Ali skriver:

  hej bahlool jag undrar om du har sett the arrivalls klippen. Jag har sett alla 48 delar och jag kan säga att det va det som fick mig att sluta med allt och börja följa min religion strikt och hjälpa andra människor. Jag har en klipp som du kan lägga upp de e en mycket bra låt http://www.youtube.com/watch?v=RHsNhPiaWBk

 2. Bahlool skriver:

  jag såg ettan och tvåan tror jag men 48 är rätt många och långa hehe..Ska publicera den imorgon habibi

 3. Ali skriver:

  haha ja dom tar lite tid att se men dom är verkligen bäst för att förstå allt. Problemet är bara den att varje gång man lägger upp dom så tas dom bort eller ljudet försvinner, deras hemsida har blivit nersläckt flera gånger men du kan se dom på facebook på deras sida. Dom har egen hemsida som heter http://www.Wakeupproject.com dom håller på att jobba med den men man kan använda deras forum folk postar mycket bra information. Jag vet inte om du läst om klockan som håller på att byggas precis utanför kabba du kan läsa om den här http://wup-forum.com/viewtopic.php?f=22&t=11379 . Jag har läst mycket på sistonde om mujahidin i afghanistan som kallas talibaner, det har visat sig att det är därifrån the black army kommer starta sin uttåg med imam mahdi (AS) mot palestina. Det finns i flera ahadith om en arme med svarta flaggor som imam mehdi (AS) kommer att leda, de e just vad mujahidin i afghanistan håller på att göra vi borde förbereda oss på att vår mehdi (AS) e mycket nära. I hadisen sägs imamen komma från khurasan och khurasan är en del av iran hjärtat av afghanistan delar av pakistan och lite av dom andra små länderna som gränsar. Det verkar som om usa redan vet om allt detta o försöker förinta dom men subhanallah dom blir starkare och starkare. Om du tittar på deras klipp ser du att dom alltid har svarta flaggor. Samma sak händer i pakistan den delen som gränsar till afghanistan, dom har tatt över många städer där och iran är redan starka och beredda. Inshalla alla muslimer vaknar och stödjer dom och inshalla snart mycket snart kommer världen bara innehålla kärlek och fred. Du kan se den här klippen den beskriver lite om just den situationen http://www.youtube.com/watch?v=lTQ-1HtDj8U . Annars kan du se sheik imran hosseins klipp på youtube där han beskriver allt detta.

 4. Bahlool skriver:

  Skrev om klockan här http://www.bahlool.se/2010/08/11/mecka-klocka/
  Men de mujahedin du talar om är just talibanerna? Dessa står så långt bort från Imam Mehdi att det inte ens går att beskriva. Deras världssyn går och står emot Irans.
  I Pakistan och i Afghanistan har de tagit över städer, och då har de mördat civila, oskyldiga och särskilt sufis och shias. Jag tror inte vår Mehdi (a.s) skulle leda sådana monster.
  Det finns berättelser om att de ska ha en svart flagga och att de ska komma från Khuresan, men att tro att det är dessa talibaner är nog att ta i.

 5. N skriver:

  ”2. De vill provocera fram en ny konflikt med araberna, så de kan stjäla mera land.”

  100% det.

  Israel behöver inte skapa fred med palestinierna, de FÅR ju terrorisera och förtrycka palestinier enligt världen. Om inte palestinier ger sig av för att de inte står ut med lidandet kommer Israel bara att forsätta att provocera tills den dag palestinierna svarar ordentligt, och då kommer Israel ta allt och skylla det på palestinier (a lá gaza ”kriget”) . Precis som de skyller hela situationen på palestinier fastän det är DE som stulit privat ägd mark, terroriserat och förtryckt palestinier i decennier, men när palestinier svarar med sina raketer och själmordsattacker – då är det de som är problemet, inte Israels terrorism, som också provocerade fram det.

  En sak Israel/sionister glömmer är att vi icke-sionister är inte lika cp som dem, vi ser sanningen utifrån fakta, vi går inte efter deras ologiska manipulerade ursäkter och anledningar till mer brott.

  Jag är optimist men jag har också insett att Israel inte vill ha fred, ville det skulle det faktiskt vara det nu. PLO accepterade Israels rätt att existera 1988 (vare det året? nåt år iaf för länge sen).

 6. Bahlool skriver:

  Vidare menade araberna 2002 att alla araber skulle ha fred med israel, bara de gick tillbaka till 1967 års gränser, de tyckte då att det var en idé att jobba vidare med. Då insåg jag vad de planerade och planen gick ut på att inte ha fred. När Palestina är fylld av judar, förlorar araberna alla anspråk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up