• Vilka jobbar våra regeringar åt?

  Att Israel styr USA, det är fakta. Att USA styr världen, är även det fakta. Frågan man måste ställa sig med de nya uppgifterna om att USA, med värdnationernas goda minne, spionerat på människor i de länder där man har ambassader, är vem jobbar våra regeringar för? Våra underrättelsetjänster jobbar åt USA, våra regeringar låter USA spionera på oss, de ger ut uppgifter om oss, de ger ut bankuppgifter om oss till USA, listan kan göras lång på hur långt våra regeringar och deras representanter går för att tillmötesgå USA.

  Skulle USA tillåta att Sverige spionerade på amerikaner? Knappast, varför är det okej för USA att spionera på oss? För varje dag upptäcker man nya saker om våra regeringar och deras fjäsk för USA. Genant. Enligt USA så kände värdländerna till spioneriet. Att hävda att våra representanter inte kände till något skulle bara betyda att vi har ledare som inte gör sitt jobb och borde bytas ut!

  I serien V, så kom utomjordingar som fick människorna att arbeta för dem, mot andra människor, på samma sätt känns det med våra kära amerikaner, som får våra medborgare att jobba åt USA för att skada vanliga svenskar.

  USA övervakar svenskar i Sverige – DN.se.

  DN1

  DN2

  DN3

  Post Tagged with , , , , ,

7 Responsesso far.

 1. Elin skriver:

  Sv; Jag har redan ringt till öresundståg, jag ska få en dags frikort inom skåne 😉 hellooo gratisresa.

 2. Bahlool skriver:

  hahah så du ska göra skåne osäkert en hel dag!”! 😉

 3. Elin skriver:

  hahaha precis 😀

 4. Ali skriver:

  hej bahlool titta på den videon den e 25 min men mycket intressant, jag tror du vet vem finkelstein är. http://www.youtube.com/watch?v=TCKTKMFTprM

 5. Bahlool skriver:

  Tack Ali, ska sätta upp det.

 6. Ali skriver:

  Hej bahlool jag undrar om du inte kunna skriva lite mer om dr finkelstein han är en riktig hjälte jag har följt han ett tag nu. Han håller på att avklä israel riktigt hårt och han e jude själv vars föreldrar dog i koncentration lägren. här e en video när han e i libanon han skämmer ut reportern http://www.youtube.com/watch?v=bDe65-nF3FQ . och här dissar han en judisk tjej i en skola i usa han e så bra http://www.youtube.com/watch?v=A5drXEXkf9s .

 7. Bahlool skriver:

  Japp har hans bok också han är otroligt duktig och kunnig. tack för länkearna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up