• Alla terrorister är muslimer

  All Terrorists are Muslims…Except the 94% that Aren’t | loonwatch.com.

  En bra artikel som besvarar och bekämpar myten som sprids av islamofoberna – att alla muslimer inte är terrorister, men att alla terrorister är muslimer. Enligt Europol (har liten text om det till höger), som sammanställt statistik från 2007, så utfördes det 498 terrorattacker i Europa under det året, utav dessa är 424, alltså runt 85% separatistiska, och inte har någon som helst koppling till Islam.

  Enligt artikeln på Loonwatch, så sammanställde FBI statistik över terrorbrott begångna mellan 1980 -2005, i USA. Den statistiken visar att ”muslimer” begick 6% av terrorbrotten, medan judar och latinos begick fler terrorbrott. Denna statistik, visar tydligt att det är besynnerligt att man hävdar att de som begår ett litet antal procent terrorbrott, ska ta hela skulden på sig, medan de som begick fler terrorbrott, inte ens omnämns i media.

  Kahane, judisk ledare för en terrororganisation. Den var så hemsk att den förbjöds även i Israel. Än idag använder sig deras medlemmar av terroraktioner i det ockuperade Palestina.

  Varför är vi rädda för muslimers terrorbrott? Varför fängslas muslimer? Varför gör man en bedömning att en muslim som har muslimska kläder på sig är farligare och borde kontrolleras hårdare, men man bryr sig inte ett dugg om judar eller latinos? Hur kommer det sig att media är så benägna att enbart koncentrerar sig på muslimer och glömmer bort resterande grupperna?

  Media har spelat en viktig roll i att sprida myten om att alla muslimer är terrorister, frågan är varför? Varför har media enbart koncentrerat sig på just muslimer som terrorister? Jag har ofta tagit upp vissa tidningar, som enbart koncentrerat sig på galna muslimer, medan man struntat i galna judar. Om man tänker ett steg längre. Vad är värre? Att vi har några få promille muslimer, av 1,5 miljarder, som begår terrorbrott eller att några judar, av 20 miljoner judar, begår brott? Blir inte procenten muslimer, kontra procenten judar, obefintlig i sammanhanget?

  Ska vi då springa runt och anklaga hela Judendomen för dessa brott? Det här med procenten borde ju innebära att Judendomen är en fientlig och terroristisk religion?

11 Responsesso far.

 1. Svarten skriver:

  Europols årliga rapporter: http://tinyurl.com/yeorzyn

 2. N skriver:

  Omg.. Jag hade ingen aning om att judar och ‘latinos’ begått terrorbrott (förutom Israel då) ens att det var mer än muslimers under den tidsperioden. Var va alla och deras ”anti” då?! Håller med ditt resonemang om judar och procenten av terrorsim från dem till förhållande till hur många de är.

 3. Bahlool skriver:

  Om du tittar på Oklahomabombningen.allla anklagade muslimerna först..sen var det en kristen rasistisk white trash som hade gjort det..men ingen ville förbjuda byggandet av kyrkor eller förbjuda vapen eller förbjuda kristna kors..lol

 4. Hussein al-Faham skriver:

  Ibland tror jag inte ens att det finns muslimska terrorister och jag tror att alla terrorister kommer från USA och västvärlden!

  http://www.youtube.com/watch?v=jmJLPhtHSOM&feature=related

  Se den här videon av en känd kristen präst som försökte bränna ett hyreshus och anklaga muslimer!!

 5. Bahlool skriver:

  Nja at tdet finns vissa element (CIA, SHinbet) som begår illdåd och anklagar muslimer är en sak men att mena att inga som helst brott begås av ”muslimer” går ändå för långt. Vi får inte glömma att vi är 1.5 miljarder, att hävda att alla vi är bra muslimer, är helt fel.

 6. Anders skriver:

  Är helt på det klara med att det är en hetsjakt på muslimer. Men tycker dina siffror är missvisande. Om man räknar in hela världen och ser på antalet terroristdåd som begås av muslimer, tror jag att vi kommer nå väldigt mycket fler muslimska. Då praktiskt taget alla terroristdåd i Pakistan, Afghanistan, Irak begås av muslimer. Rätta mig om jag har fel?

 7. Bahlool skriver:

  De terrordåden begås av ”muslimer” ja, men du glömmer att vi har länder som Indien, där terrorattacker begås av marxister, vi har terrordåd i Europa (nu senast i Grekland) osv..de siffror jag visar dig kommer å ena sidan från FBI och å andra sidan från Europol, så tror inte det är så missvisande..

 8. Robin skriver:

  Jag tycker att det är jättebra att du dödar myten ”alla muslimer inte är terrorister, men att alla terrorister är muslimer.”. Terrorism har ju så tydligt, men felaktigt, blivit sammankopplat med ”muslimska” självmordsbombare och det kommer säkert att ta lång tid att tvätta bort den stämpeln. En fundering har jag dock som kanske gör att folk begår detta fel: Hur är det med andelen självmordsbombare bland terroristdåd? Jag har ingen aning själv så leta inga dolda budskap!

  En sak jag bara måste poängtera om procentsatserna. Enligt källan om antalet terrordåd så gällde det USA under åren 1995-2005, och inte hela världen. Det bor inte 1.5 miljarder muslimer i USA, inte heller 20 miljoner judar i USA. Enligt Wikipedia utgörs gruppen ”icke-kristna” (år 2007) av 1,7 % judar och 0,6 % muslimer. Det innebär att det är nästan 3 gånger fler judar i USA. Enligt rapporten så var procentsatserna för terrordåd 7 % för judar och 6 % för muslimer. Således är det procentuellt sett fler ”muslimska terrordåd” jämfört med ”judiska terrordåd” om man ser till folkmängd.

  Jag tycker inte att man ska göra några tolkningar om terrorbrott utifrån procentsatser. Vi vill inte ha någon hetsjakt på varken muslimer eller judar. Varför människor begår terrorbrott har troligtvis lite med religion att göra, men det var väl kanske det du ville belysa ändå 😉

 9. Bahlool skriver:

  hehe bra analys robin om procentsatsen 😉
  Faktum är att självmordsbombningar inte var ett terrormedel i tex länder som Irak förrän USA invaderade 2003, så plötsligt hade man inte några få utan tusentals självmordsattacker. Även idag när jag diskuterar med wahabiteran vill de inte kännas vid att det är deras sektvänner som utför dessa dåd, å ena sidan skyller de på USA (att USA eller UK begått dessa attacker) eller så är det någon sekt som ät utanför deras sekts ideologi som står bakom. Faktum är ändå att dessa dåd inte begås av vanliga sunniter eller shiiter utan av wahabiterna och deras anhang och att de hittat någon slags skrämseltaktik i dessa vansinnesdåd

 10. Robin skriver:

  Jag tror att terrorism i form av självmordattacker påverkar människors inställning mer än ”vanlig terrorism” (det vill säga attacker mot civila för att skapa terror, som i förlängningen väntas skapa en opinion i en viss fråga). Det baserar jag på att självmordsdådet i sig är en sån fullständig terroraktion, vilken är riskfri för utövaren, då de planerar att dö. De flesta terrorattacker, verkar åtminstone till synes vara planerade för att utövaren ska överleva. Jag tror i alla fall att det sätter större skräck, och därmed lättare planterar fördomar hos folk.

  Som sagt har jag ingen aning om vilka grupper som använder självmordsbombning som terrorism, men det som rapporterats genom media världen över är ju främst relaterat från mellanöstern. Exempelvis har ju självmordsbombning förekommit länge i Palestina/Israel.

  Intressant att höra det där med Irak. Där har ju våldet verkligen urartat sedan USA:s gick in i landet. Jag undrar hur effektiva självmordsbomberna har varit. Då tänker jag inte på antalet döda utan på om man lyckas vända opinionen i en viss riktning.

 11. Bahlool skriver:

  I fallet med Palestina berodde det på att man inte hade vettiga vapen. I fallet med det som sker i mellanöstern så är det för att sätta skräck i folk. När du ber och sidan om dig är en person som tar dig med in i döden, det skrämmer. I fallet med Irak så ledde det till att shiiterna tog till vapen, började mörda oskyldiga och skyldiga sunnis och efter något år, tog de flesta sunnis avstånd från självmordsbombarna..så nu är det mkt lugnare. Så opinionen vändes mot självmordsbombarna. Zarqawi, en jordanier som ville så splittring dödades och plötsligt minskade självmordsdåden markant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up