• Dödlig bomb raserade moské – 70 tal döda

  Dödlig bomb raserade moské – DN.se.

  Är detta islam? Är det här den religionen som dessa vildar fått läsa om och lära sig om? Är det detta den islam som de vill sprida? Att de angriper ickemuslimer är redan hemskt nog, att de sedan tar till sådana här metoder för att sprida sin cancer, är genant, skämmigt och under all värdighet.

  Hur kan man förvänta sig finna barmhärtighet från Allah när man går emot hans lagar om krig och fred? Hur feg är man när man angriper bedjande civila? Enligt artikeln så mördades runt 70 i staden Peshawar, när de höll på med fredagsbönen, explosionen var så stor att väggarna rämnade. Anledningen sägs vara att människorna i området ville skapa en milisgrupp. Så om min granne röstar på SD, då ska jag slå ihjäl hans och mina grannar? Den här bisarra logiken som sprids av salafiterna (Talibanerna delar deras värderingar och åsikter i många frågor) är en av grunderna varför jag beklagar alla som tyr sig till deras ideologi. Idioter, må ni brinna i helvetet!!

  Mer utförligt på Al Jazeera

13 Responsesso far.

 1. Ali skriver:

  de e lungt bahlool vi ska vara glada över att dom gör så eftersom dom kommer inse vilket straff gud kommer ge dom jag tror aldrig att dom kommer få en skymt av paradiset inshalla jag längtar tills jag dör och står där och säger till dom här wahabije e detta islam ni spred i världen ta nu va ni tål av 3adab

 2. sofia skriver:

  Alltså Ali, subhanAllah, dom som gör så här är verkligen inte wahabi, imam wahab var en person, som var emot sådant här beteende. sådan som gör såhär kallas takfiri eller khawaridj!

  Och nej man ska inte vara glad, det var muslimer som dog? hur tänker du???!!?!?!?!
  Allahu Mustaan!

 3. Bahlool skriver:

  Han förespråkade attacker och stöld av karavaner..

 4. Ali skriver:

  jag bryr mig inte dom kallar sig för wahabija de e dom osso kolla på youtube så mycket lögn och hat dom sprider dom dödar människor i irak o andra länder nekar folk som inte tror som dom gör vem fan e dom har gud sent dom till världen var nånstanns står det att wahabije ska leda världen eller sunni eller shia vi är alla en och samma finns ingen skillnad på oss. Jag kan säga dig om jag åker till mekka och dom rör min fru eller mig kommer jag slakta dom skiter i om jag torteras eller får sitta i deras fängelse bara gud vet vem som har rätt. Jag är inte glad för att dom dödar muslimer så klart men jag e glad över deras misslyckande att översätta islam och koranen för att de kommer dom få ångra grovt dom kommer säga jag önska jag var fortfarande jord den jord gud skapa mig ifrån så står det i koranen

 5. Ali skriver:

  föresten bahlool du e bäst jag besöker din sida varje dag och du skriver så bra. Du e så smart och jag hoppas gud beviljar dig paradiset för det jobb du lägger ner för att sprida sanningen. Du är vekligen en förebild i mina ögon en människa som läser, lär och sprider goda och sannerliga budskap. De e vad gud har gett oss hjärna för att använda den på ett rätt sätt och lära andra som inte vet. Fortsätt bara vi är många som drar lärdom av dina kunskaper och jag hoppas att gud alltid kommer vara vid din sida inshalla. Jag har en bra video du kanske vill titta på eller lägga ut på din sida http://www.youtube.com/watch?v=uD-ez3cCjgY Peace And Love

 6. Bahlool skriver:

  tack brorsan, har redan lagt ut den videon 😛
  http://www.bahlool.se/2010/06/13/afrika-och-shiaislam/

 7. N skriver:

  Jag tycker verkligen synd om afghanerna, pakistanierna och irakierna för den den verklighet de lever i, så många som blir offer för terrorism :/. Man inser vilken tur man har som bor i Sverige när man läser om allt som händer där. InshAllah blir det fred en dag och extremisterna får stå till svars för sina ohumana brott.

  Och jag vill också passa på att säga att din blogg är rikigt bra, besöker den så ofta jag kan faktiskt. 🙂

 8. Bahlool skriver:

  Tack N. Tror inte det blir fred, för våra ledare är korrupta och vi har glömt att om en muslim, eller en människa överhuvudtaget, som är oskyldig och skadas, då ska det kännas för oss i hjärtat och i vår kropp. Minns en hadith, som löd nästan som att alla muslimer (umman) är en kropp och om en muslim skadas så skadas hela kroppen. Dessa takfiris, om de kallar sig wahabiter, salafiter, khawarij eller talibaner är alla likadana. Han som tog dessa stackare med sig in i döden var blott 17 år..han har inte ens börjat leva än och så går han och tar barn och oskyldiga med sig in i döden.
  Khawarij brukade slå ihjäl havande kvinnor på Imam Alis tid och menade det var just vad Allah förväntade sig av dem. Enligt historikerna var de några av de mest kunniga i islam, ändå var de så fel ute. Imam Ali sa om dem att de läser Koranen men att den inte når högre än till deras hals, de läste den, kunde den, men förstod inte dess mening.
  Folk har glömt bort förlåtelsen i Koranen och i Allahs budskap. Allah sägs förlåta alla synder, förutom shirk, så vad har dessa fattiga, dessa förtryckta gjort för brott?
  Som du säger, vi ska vara tacksamma för det vi fått här..att vi slipper de problemen och att våra problem är minimala i jämförelse.

 9. N skriver:

  Jag vet, det är de som är problemet, politiker. Majoriteten, om inte alla, är lika maktgalna och själviska. Så tragiskt att han bara var 17 år :/, ännu mer tragiskt är det för alla offren och deras familjer. Det ironiska med extremisterna är att de försöker få andra att ”gå den rätta vägen” samtidigt som de själva inte gör det. ”Konstigt”. Not. De vill bara ha kontroll och makt över folk annars skulle de inte gå emot religionen de påstår sig tro på.
  ”Khawarij brukade slå ihjäl havande kvinnor på Imam Alis tid och menade det var just vad Allah förväntade sig av dem.”
  Whut?!?! .. störd :S

  Jag antar att du läst Somaiyahs inlägg? 😉

 10. Bahlool skriver:

  Japp de var några av de mest lärda..det är det som är mest störd lol…vilket inlägg N? Jag brukar undvika wahabiternas inlägg och bloggar..alla kopierar och klistrar in..inga vettiga tankar ingen egen tankeverksamhet..de gör och säger bara saker som står på deras respektive hemsidor, som om de är papegojor..grrr

 11. Rasul skriver:

  sånt händer när man följer Muawie(l) Yezid(l) sunna…

 12. N skriver:

  Ett inlägg om varför hon valde att bli sunni ist för shiamuslim. Antog att du läst den då du skrev om ”shirk”.

  Varför trodde han så? :S

 13. Bahlool skriver:

  haha så länge hon blir sunni men inte wahabi..men tyvärr blev hon wahabi 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up