• Update 2-11-2010

    Suck..Idag kom C förbi..den här gången åt hon hos mig..hon blev överraskad att jag stod där..men jag orkade inte tjafsa om de pengar hon är skyldig mig..grrrrr. Jihaaaaddddd

    Var hos en reperatör av datorer..jag hade köpt en dator och glömde bort att garantin bara gällde 1 år..en musknapp har haft problem i över 6 månader, men istället för att ta tag i det, fortsatte jag klicka och ha mig..idag fick jag reda på att garantin inte gällde..vad kostar det hos reparatören att fixa det? 1150…DET ÄR EN SKETEN KNAPP!! DAtorn kostade inte ens så mkt..grrrrr jihadddddd

    Idag fick jag även reda på att jag kanske mister allt jag äger och jag fick fnatt..ska iväg nu och bråka. Jag ställde upp för en ”vän” och nu får jag sota, sona och betala för det..kharab Saddam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Får se om jag inner uppdatera sen om det här. och en Kharab Saddam till!! Jihaaaaddddd

    Rs syster kom förbi idag med, med vänner och de verkar gilla maten, tyvärr var jag i tjafs om min vän så jag hann inte ”underhålla” dem nästa gång 😉

    Yalla nu ska jag ta på mig jihadbältet och gå tjafsa med ”vänner”..bbl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up