• Som om det inte var nog att man är shiamuslim

  Höga dödstal efter samordnade bombdåd – DN.se.

  Sedan århundraden har shiiterna förföljts i Mellanöstern. Shiiterna har alltid varit de förföljda, alltid varit de fattigaste, alltid varit de som valt fel sida i nästan varenda krig. Nu dagarna angrep man kristna i en Kyrka, mördade en kvinna med hennes 6 månader gammal baby i famnen, för att barnet skrek för mycket. Nu attackerade man shiitiska områden.

  Man anföll mål där fattiga shiiter samlades och åt sin fattiga kost i ett miserabelt och fattigt liv. Inte nog med all den sorg man upplevt, där miljoner shiiter mördades, de försvann, torterades och återsågs aldrig. Hade man tur, fick man tillbaka kroppen och fick betala Saddams hejdukar för kulan som tog deras liv. Under marken stoppades de fängslade, och där kunde de jämra sig och skrika ut sin sorg. Så var det under Saddams styre.

  När USA kom in och bestraffade sin före detta knähund Saddam, då försvann ett monster och man hoppades på frid och fröjd – istället startade en annan sorts terror. En terror utförd av wahabiterna, salafiterna, Al Qaidah. Grupper vars syn på tillvaron är genant; deras syn är att du är skyldig att dö, om du är barn eller vuxen, så ska du dö, för du har fel tro, du har fel åsikt och du har fel utseende.

  Deras önskan att nå paradiset grundar sig i feltolkningar, i felöversättningar, i fel värderingar.

  Jag beklagar ett land vars styrande roffar åt sig och folket mördas på gatorna. Shiiterna drabbades hårdast, sedan drabbades sunniterna och sist men inte minst kom de stackars kristna. Alla lider de, och allt på grund av västs begär för Iraks olja och strategiska läge och för Al Qaidahs önskan att sprida död och förödelse. Må Allah förbanna ett folk som inte respekterar oskyldigt blod.

  Som om det inte är nog att man är shiamuslim, att man är fattig, att man har en historia av förlorade slag och förföljelse, nu måste man även plikta med livet när man ska iväg och äta, när man går på gatan, när man inte gör annat än vill leva sitt liv..fy fan alltså.

8 Responsesso far.

 1. Niklass skriver:

  deta skede på grund av man tacka nej till saudia arabiens mötte som ville att alawi och hans bathistiska gäng ska styra irak då svarar saudie arabien med terror de roliga att en diktatur som saudia arabien ska fatta beslut och hjälpa bilda regering i ett demokratisk land…saudie arabien är motorn bakom terrorn …. bra logg fortsätt skriva

 2. Bahlool skriver:

  tackar och håller med dig, utan Wahabiternas pengar i Saudi, så skulle inte så många terrordåd begås i Irak och Afghanistan.

 3. sam skriver:

  kan bara instämma.. bra blogg förresten fortsätt!

 4. Bahlool skriver:

  tackar ödmjukast!!

 5. Jag skriver:

  Jävlar va bra skivet! Mashallah fortsätt så!

 6. Bahlool skriver:

  tackar 🙂

 7. me skriver:

  Min broder alqaida är USA;s verk. USA planerar och saudi utför. Och Nicklas håller verkligen med, och att ha alawi är dsm som att återuppta saddams styre om inte värre. Riktigt bra blogg Bahlool mycket intressanta inlägg

 8. Bahlool skriver:

  tack me 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up