• De rasistiska judiska lagarna

    En gång hörde Imam Jafar al Sadiq en av sina anhängare svära åt en ickemuslims mor, när han frågade varför denne gjorde detta, så sa anhängaren, ”shiiten”, att modern och sonen ju var kuffar otrogna, då svarade Imam Jafar al Sadiq, även om de är det, så har du gjort fel, för de är dina syskon i mänskligheten, du är inte en av oss, du är inte en av våra shias.

    Imam Ali frågades om det var ett värre brott att en muslim skadas av en ickemuslim, svaret var nej, inför lagen var de lika. Här kommer lite citat från judarnas Talmud, deras lagbok. Jämför dessa ord, med Koranen, den bok som så många hatar, utan att ens ha läst, den Boken som så många bekämpar, utan att ens ha bläddrat i.

    Jag har själv bara läst gamla och nya testamentet (länge sedan) men längre ner finns en film med länkar och förklaringar, så man själv kan kolla om de här 10 judiska uttalanden är sanna eller ej. Jag själv har ingen tid eller ork och vill inte vara delaktig i spridandet av felaktiga uppgifter.

One Responseso far.

  1. Köket hamnade till slut på 40.071kr och eftersom vi köpte sex vitvaror så får vi även presentkort på 3000kr när köket levereras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up