• Rosa bandet – Rosa månaden

    Jag har i några år nu köpt rosa bandet, 25 kronor, för att stödja kampen mot bröstcancer. Jag känner ingen som har bröstcancer, men kände några grannar som dog i det och om dessa 25 kronor kan rädda en kvinna (och ibland en man) från denna hemska sjukdom, why not?

    Stöd cancerforskningen, gå till valfri butik och köp ett band, jag minns att jag brukade skämmas över att ha det på mig i närheten av mina ”coola” vänner, men att jag då föredrog att ha det i fickan. Nu är det andra tider, jag gillar att ha det på mig och jag hoppas Allah skyddar oss alla från sådana här hemska prövningar.

    Går ni till cancerfonden, så kan ni där stödja kampen med mera pengar. Gör er Jihad, stöd kampen mot denna sjukdom.

    Start – Cancerfonden.

    Post Tagged with , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up