• Den mest moraliska armén

  Än en gång visar den judiska segerrika armén hur moralisk den är. Enligt IDF, Israels försvarsmakt, så ska den judiska armén vara världens mest moraliska, bevis för hur moralisk armén är kommer i form av denna film. Kvinnan vanhedras och hånas i flera minuter. Bort med denna cancersvulst som skapat så mycket kaos i världen. Hela tiden kommer det upp pratbubblor som visar att kvinnan säger Allah Akber, så hånet är inte bara mot araben, men även mot muslimen, är det det här våra kära rasister och islamofober fått sin ”humor” ifrån?

3 Responsesso far.

 1. khadije:) skriver:

  det bra att du laddar upp dessa klipp, många personer sitter blinda och har ingen aning om vad som händer runt om i världen. propaganda förblindar allt och alla !

 2. Ali skriver:

  hej bahlool jag vill gärna att du sätter upp den här videon =)
  http://www.youtube.com/watch?v=HIehtCNgvrQ

 3. Bahlool skriver:

  lol de är duktiga på att dansa i alla fall..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up