• Allt fler kändisar bojkottar Israel

    Ett fenomen, som startades av judar från Israel, har lett till att Israel börjat känna av en allt mer negativ inställning till Israel och dess ockupation av Palestina. Kändisar från till exempel Hollywood, vägrar uppträda i det ockuperade Palestina.

    Nu gäller det för oss vanliga människor att bojkotta Israel ekonomiskt. Vidare skriver FNs råd för mänskliga rättigheter i en rapport att Israel använt ett olagligt och otroligt våld. Vindarna har vänt, folk är trötta på att kallas för antisemiter för minsta lilla sak, världen är trötta på att den judiska staten tar sig rätten att mörda, skända och tortera.

2 Responsesso far.

  1. Storfot skriver:

    Vad jag har fått höra så får man enligt en lag i USA inte bojkotta Israel

  2. Bahlool skriver:

    Israel styr USA så inte så konstigt..varje president måste visa sitt stöd för Israel annars åker han ut lika fort som han kom in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up