13 Responsesso far.

 1. libanesen z skriver:

  Fan vad han yrar alltså, För ett tag sen sa SDatt de vill hjålpa alla invandrare att åka hem?.. men jag hoppas han ljuger den här gången, inte vill vi ha fler bahlools i landet:P

 2. Bahlool skriver:

  hahahah du känner inte mig och hatar mig..tänk om du kände mig in real life 😉 då hade du velat mörda mig :PPP

 3. libanesen z skriver:

  haha jaa du kanske det:p nee men vet du vem jag verkligen hatar, den där Daniel assai. Jag vill skjuta honom i huvudet men samtidigt tycker jag synd om honom,hans argument e ju skrattretande, orka vara nazist och komma från Iran:p.. nu undrar du säkert vf jag tog upp honom, såg videoklippet där han diskutera med en iranie brud..

 4. Bahlool skriver:

  LOL så våldsam och så javla sen

 5. zulqarnain skriver:

  libanesen
  har du hört denna assai’s argument och konversation, om du var iranier och visste om hur iran är och insatt i irans historia så skulle du inte bli arg, förmodligen skulle du skratta ihjäl dig eftersom han har ingen aning om vad han snackar om.
  jag tycker om han och ser fram emot hans nästa korkade uttalande för han är royalist och jag älskar när folk som han skämmer ut sig och jag får mig ett gott skratt

 6. libanesen z skriver:

  haha jag vet lite om iran, shahen = bad, imam khomeini =kung:p .. nää men seriöst de verkligen synd om honom, o så har han bytt namn till daniel haha som om det kommer försvenska honom, han kan ju knappt svenska:P

 7. Bahlool skriver:

  Lol kanske Daniel kanske en annan SD anhängare..de låter likadant..tänker likadant..klär sig likadant och luktar likadant..

 8. libanesen z skriver:

  e inte säker på det där med lukten, har aldrig stått så nära ett svin, anywho jag tycker det borde finnas en online chat så man kan trakassera folk :P, de e lite jobbigt att skriva kommentarer , dessutom missar man ju flera debatter:O..jag borde skaffa mig ett liv …

 9. Bahlool skriver:

  varför vaken så här sent? borde inte du sova? inget jobb? ingen skola? Chat? Finns ju msn haha..men du har väl knappats några vänner..och sen har du din konstiga dialekt..wlo..sho bedoo? wlooooo..stackars den som måste förstå det där 😉

 10. libanesen z skriver:

  Börjar på högskolan i februari.. 3am betkaren lebnene beel irake ya3ni ? vad vill du mitt liv 😛 .. jag mena inte att jag ville chatta me nån jag mena debattera på ett mer utvecklat sätt än det här.. 3ala fekra jag har mer vänner än dig iaf, blogg =no life :P:P

 11. Bahlool skriver:

  hahaha vad ska du läsa för nåt?

 12. Matte skriver:

  Ut med alla muslimer i från vårat land. De är ju för fan inte kloka i huvudet… De lever ju på 1500 talet!!!! Jag vill inte ha sådana mäniskor i MITT LAND…….. Låt de flytta till ett muslimskt land istället. Varför dra hit dom när de har sådana extrema oskilda värderingar som vi har. Vi KAN inte ha dom här i sverige, de måste till ett annat muslimskt land. Det funkar inte om man säger så. Jag har personligen umgåtts med muslimska mäniskor, men de har inte en sådan SJUK syn på verkligheten som vissa har, och dom är helt OK. Det gäller att få bort de gamla muslimerna för dom är ”äckliga, avskyvärda”

 13. Bahlool skriver:

  din mamma är också äcklig tyvärr har vi slutat gasa idioter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up