• Välkommen SD – Skåne älskar er!!

  Det är rätt makabert att SD kommer in, till stor del tack vare Skåne. Med tanke på att vi är så nära kontinenten, att vi är rätt ”internationella” av oss, vi har ett stenkast till Polen, Danmark och Tyskland. Vi har en invandring av utomeuropeeiska människor som berikat vårt land, ändå väljer en stor del av vår befolkning, de som är skåningar, att rösta på SD.

  Jag kan bara säga välkomna SD, vi välkomnar er och vi hoppas ni stannar lika kort tid som Ny Demokrati.

  Det är rätt makabert att samma svenskar som klagar på odemokratiska värderingar i mellanöstern, nu väljer att lägga sin röst på ett odemokratiskt parti, det tog Hitler inte mycket att komma in i den tyska riksdagen, och vi måste känna till historien för att förstå och veta att faran inte försvinner.

  Nu gäller det att upplysa folk, att lära upp folk och att bevisa för folk att dessa rasister inte hör hemma hos oss. Skåningar, SKÄMS!

  Jag minns när Ny Demokrati kom till makten, då tog alla upp att de var emot invandrare, och jag hånades och skrattades ut i klassen när jag tog upp att den stora faran var att de var emot muslimerna, och här talar alla på Teve om rasisternas problem med invandringen, men deras problem med islam och muslimerna?

26 Responsesso far.

 1. Hese Fredrik skriver:

  Jag har försökt att hålla mig härifrån men detta måste fan vara det dummaste du någonsin skrivit. Sverigedemokraterna är ett skitparti med farliga idéer och jag skulle aldrig rösta på dem men de är inte ett rasistiskt parti. Att använda ord som rasism för lättvindigt är oerhört farligt för demokratin; de förlorar sin betydelse. Att dessutom sedan kollektivt skuldbelägga skåningar för röstresultatet måste vara pricken över i:et; tolerant och nyanserad analys…

 2. Bahlool skriver:

  Kollektivt? De har fått allt från 6 till runt 20% av rösterna. Var femte röstande röstade på dem och just Skåne utmärkar sig. Och de är rasister..de har sina rötter i nazistiska partier, de skiljer på folk och på folk BEROENDE på vilken hudfärg man har..man har inga problem med vita invandrare men fy om du är lite mörk..

 3. KMR skriver:

  Visst är det så att muslimer är dessa partiers prioritet 1. Här talar Åkesson med kristna irakier och menar att ifall han lyckas stoppa den muslimska invandringen så ser han inget problem med en ganska stor kristen invandring från samma länder.

  Är inte det rasism?

 4. Bahlool skriver:

  haha du är en ängel!!

 5. Galil skriver:

  Nu är det din tur att känna hur är det att vara diskriminerat.
  Det var ett helvete med er objudna utlänningar.
  Vänsterfalangen tyckte att alla trevliga ”libaneser” kunde bidra med kultur i mitt land.
  Samtidigt hade kommunisternas stöd som tyckte att landet Israel skall inte finnas.

  Nu hånas jag inte längre som när jag var hemma på grund av min kippa, samtidigt som era fruar hade rätt att gömma sig under niqaben….

  För familjens skull lämnade vi Malmö och har inte längre problem med muslimerna.

  Nu tar Sverigedemokraterna hand om er, så snart de har rensat er ur mitt land återvänder jag hem, och ni kan dö martyrdöden i det land ni påstår är inte Israelernas land.

 6. libanesen z skriver:

  Hese Fredrik, gå och säg det där till de 5000 personer som demonstrerar mot SD på sergels torg.. Stoppa rasismen skrek de över hela sthlm 🙂

 7. Galil skriver:

  @ libanesen z

  Jag röstade inte på Sverigedemokraterna även om de har rätt om det ni kallar för islamofobi.

  Islamofobi har jag, och det med anledning som kan inte bortförklaras – det är ett faktum.
  Ni har orimliga krav på vårt samhälle som ni har ingen association till.
  Ni vill ju inte bli svenskar – det förbjuder ju ert trosbekännelse. Kort sagt ni blir aldrig assimilerade i vårt land!

  Hese Fredrik har rätt att ni kollektivt skuldbelägger oss skåningar för röstresultatet.
  Samtidigt klagar ni på en hel värld som stämplade Hamas som terrorister – att vi straffar kollektivt alla Gazabor – nyanserad analys…

  Då kan man fråga sig – vad fan gör ni här?

 8. Bahlool skriver:

  Lol så du som jude har mera association till Sverige än vi muslimer? Vi kan ju fråga oss, vart ligger din lojalitet, hos fasciststaten Israel eller ligger den hos Sverige? Jag och du vet nog svaret till den frågan. Varför assimileras, om man ska bli assimilerad, då ger man upp allt, däribland ens religion, det har du kanske inte förstått?
  Frågan är varför du tar upp Hamas, hela världen har börjat öppna upp ögonen för den judiska terrorn, betyder det att du håller med hela världen? Knappast..så varför ska vi hålla med hela världens syn i vissa frågor?

 9. libanesen z skriver:

  Jag tror ni har missuppfattat det hela, det e ingen som vill att Sverige ska bli muslimskt eller anpassa sig efter sharia lagarna , det enda vi vill ha är religionfrihet. När jag läser att en busschaufför inte vill släppa in en man med en hund för hunden anses förnedra en beslöjad kvinna på bussen, så skrattar jag, vad fan e det ? Vi kan inte tvinga någon att anpassa oss efter islam, men samhället kan heller inte förbjuda oss att klä oss som vi vill och utöva vår religion.

 10. libanesen z skriver:

  sen att vi kallar SD rasister e en annan sak.. det kallas yttrandefrihet (A)

 11. Galil skriver:

  @ Bahlool
  Jag är svensk som har valt att konvertera till judendomen. Ändrat t.o.m. mitt svenska namn till ett judiskt namn.

  Har svårt att tro att du är svensk som konverterade till islam… att döma från ditt udda namn.

  Jag är svensk med judisk trobekännelse, vad Israelerna pysslar med är inte mitt huvudbry.
  I Israel har jag enbart trygghet från trakasserier/hotet från muslimer bosatta i Malmö!

  Det är inte judisk terror, det ISRAELISK terror du skall prata om.
  Det är som att anklaga världens muslimer för muslimska terroristers dåd – det kan man inte.

  Alltså sluta anklaga judar för vad Israels handlingar!
  Vad israel har för politik vidrör mig inte, Israel är inte mitt land.
  Sverige är inte ditt land, du vill ju inte bli assimilerad! Så vad fan gör du i MITT land?!

  Hese Fredrik har tagit ämnet av kollektivt skuldbelägg för röstresultatet.
  SD är stämplad som rasister (korrekt), Hamas är stämplad av världen som terrorister.
  På grund av bådas ideologi så straffas kollektivt Gazabor/Skåningar – GET MY DRIFT?

  Vi har SVENSKA muslimer i landet (konvertiter) som har inga problem att vara det de har alltid varit – svenskar, trots sin nya trobekännelse.

  @ libanesen z
  Ni har ju religionsfrihet i mitt land, det har ALLA!
  Att vi har fåt ett parti som Sverigedemokraterna, beror på att i landet härskar demokrati, inklusive yttrandefrihet.

  SD lyckats att bli så stora eftersom svenska regeringar inte lyssnade på folkets missnöje av den stora invandringen från de muslimiska länderna.

  Andra invandrargrupper har assimilerat sig i landet, dessa kan inte längre åstadkomma uppretad sinnesstämning bland samma människor som är mysnöjda av invandringen från de muslimiska länderna.

 12. Zulqarnain skriver:

  Söta Galil
  Snälla det är bättre att du sitter och läser zions protokoll om hur ni ska erövra världen för när du kommer hit och skriver så skämmer du ut dig själv och din så kallade land israel (det lilla som israel har kvar”

  så bara för att du har en kippa så är du mer svensk än kvinna som har nighab (vet att din förmåga att förstå är inte så stor men nighab är ett fåtal som har det”

  fredrik har delvis rätt för SD är inte ren rasist snarare smyg rasister

 13. Bahlool skriver:

  Du är fan sjuk..vilka andra grupper har man assimilerat? Finnar har sina program, sina föreningar, sina pass, sitt språk..
  Det du och andra rasister inte förstår är att man inte behöver assimileras, men man kan integreras. Integration är något jag och andra invandrare med mig gjort och gör, assimilering kommer jag aldrig att gå med på. Ska jag bli som dig för att du och andra rasister ska acceptera mig? Skämta inte.
  Ditt land? Jag är svensk medborgare, accepterar du inte det så hör du inte här hemma i mitt land, vi följer svenska lagar och värderingar, varför gör inte du det?

  Assimilation är när nykomlingar i ett samhälle anpassar sig till majoritetens kultur, språk, värderingar och ibland religion. Historiskt har de flesta invandrare till USA assimilerats och anammat engelskan och det amerikanska levnadssättet. Integration betyder att invandrare etablerar sig i det nya samhället, exempelvis på arbetsmarknaden, men antyder inte fullständig anpassning till majoritetskulturen.

 14. Galil skriver:

  @ Zulqarnain
  Zions protokoll intresserar mig inte överhuvudtaget, dessutom känner jag ytterst lite om detta protokoll.
  Mitt land är Sverige INTE israel!
  Min kippa har jag hemma och i synagogan!
  Kvinnor kläda i nighab gör det av manifestations skäll, inte av religiös övertygelse (antagligen att maken kräver det)!
  Det är inte frågan om hur många som är ikläda i manifestations plagg niqab!
  Det handlar endast om provokations vilja.
  Kan jag låta bli min kippa på allmän plats så kan (skall!) dessa muslimska kvinnor göra det med!

  @ Bahlool
  Dit snack om rasism hit och dit är ett klart tecken på att du inte hör till den skandinaviska eller europeiska folkarten (du kallar det säkert ras[ism]).

  Jag förstår att du har svensk medborgarskap.
  Ditt svenska pass är ENDAST en DOKUMENT som bevisar att du har medborgarrätigheter i Sverige – men du förblir invandrare!
  Sverige är ditt adoptiva land, så du följer svenska lagar och värderingar som fordras från medborgarna.

  Det handlar om Sverige, så försök inte dra in det historiska snacket om invandrare i USA.
  Har själv släkt där som lämnat landet under 1800-talet!
  Idag är de AMERIKANER med rötter i småland.
  Kommer de på besök så kan de inte prata svenska….

  Du tydligen är okunnig om Finnar. Finnar är två språkiga och de är del av den svenska historien, är du historiskt knuten till Sverige?
  Nej – detta är jag säker på.
  Det är min ståndpunkt som PATRIOT – inte rasist, som du så gärna vill förvandla det till!

  Är DU svensk patriot?!

 15. libanesen z skriver:

  Galil , du motsäger dig själv Du sa precis att du har konverterat till judendomen och bytt namn till nåt judiskt , och sen säger du ”Har svårt att tro att du är svensk som konverterade till islam… att döma från ditt udda namn.” kan det inte vara så att han precis som du, bytt till ett muslimskt namn? .. retard:)

 16. libanesen z skriver:

  och du säger att vi har religionsfrihet, kan du förklara varför SD vill förbjuda burka samt moske byggandet?.. ni tror att kvinnor med burka är förtryckta, men det finns faktist kvinnor som väljer att ha på sig burka, att förbjuda dem att ha burka är väl också förtryck?

 17. zulqarnain skriver:

  galil
  Dessa kvinnor som bär nighab gör det antingen för att det är deras sed eller deras religion men när du påstår att deras män vill det då antar jag att du har frågat ut alla de eller hur? kan jag få veta med vilken fakta kommer du med denna påstående?

  Jag antar att du inte har problem med talibanerna? för de anser också att kvinnor ska ha nighab eller burka på allmän plats, det är 2 sidor av en mynt.

  Förresten det finns ingen lag för detta i Sverige och tillägg är att jag anser inte nighab vara något rätt men jag accepterar det eftersom någon väljer och ha det och samma sak med din kippa.

 18. .: نور :. skriver:

  Galil, din svenska är riktigt dålig för att säga sig vara svensk ^^

 19. Marie skriver:

  Tvärtom så är det rätt naturligt att SD har blivit så starka i just Skåne. Malmö har fått ta emot en stor mängd ”flyktingar” (skriver så eftersom många inte har asylskäl). Den muslimska fundamentalismen i b l a Malmö gör att människor börjar reagera på den extremism vi ser så tydligt. Islamic Centers nya ägare är Libyens ledare Muammar Kadaffi. Islamska kulturföreningen som ska driva det nya islamiska centret i Malmö har tagit emot pengar och öppet samarbetat med den numera förbjudna organisationen Al-Haramein. Khalil Assi som är styrelseledamot i det nya islamiska centret har undertecknat uppmaning om jihad (heligt krig) mot Israel och Danmark. I Rosengård finns det en shariadomstol och flickor/kvinnor förföljs av muslimska åsiktspoliser. Flytten till t ex Malmö med alla problem det innebär ger maktlöshet som leder till att de följer islam ännu mera strikt än i sina hemländer. Det är inte kompatibelt med våra lagar och de mänskliga rättigheter vi har kämpat så länge för. Tja så har vi då alla mord, mordförsök, balkongfall, misshandelsfall, våldtäkter, stenkastningar på polis och räddningstjänst och bränder.

 20. Bahlool skriver:

  Marie menar du att Libiyens diktator har något som helst med islam att göra? Han är som Saddam, använder sig av de metoder som hjälper honom att få mera makt och inflytande..om det är islam idag så var det panarabismen några årtionden sedan. Du verkar se en islamisering av samhället, men jag ser tvärtom, en stor del muslimer som vare sig ber eller fastar.
  Jag stödjer också jihad mot Israel..det är rätt naturligt. Du uppmanar ju till att man ska stoppa invandringen inget fel där..varför ska man inte uppmana till att stoppa judisk invandring till ett muslimskt land? Israel är en terrorstat och jag stödjer allt och alla som står emot dem, med fredliga medel eller med militära sådana. Jag har varit i rosengården rätt ofta, det du talar om med shariadomstolar som förföljer är så befängt att det inte ens går att beskriva..vad har du fått de här dumheterna ifrån?

  Balkongfall? Så nu går den myten igen? Hur ser du på de mord på svenskar begångna av svenskar? Vem ligger skulden hos där? Hur ser du på de rasistiska attacker, lasermannen är ett bra exempel? Hur ser du på de trakasserier invandrare får uppleva dagligen när de inte är välkomna att hyra lägenhet eller att få jobb? Hur ser du på de glåpord jag och många med mig fått höra? Det hade varit kul å se hur du ser på de sakerna?

 21. Marie skriver:

  Muammar al-Gadaffi står bakom minst en moské i Malmö och om han har med islam att göra eller inte spelar ingen roll, så länge han har muslimska anhängare med extrema åsikter som inte passar i det svenska samhället. För mig finns t ex lockerbieattentatet färskt i minnet. Sverige har inte haft några större problem med islamisering förrän de senaste 10 åren men nu är det MYCKET påtagligt.

  Stödjer du också jihad mot Danmark så som Khalil Assi gör? Stödjer du jihad mot Sverige?
  Tycker du att det är ok att personer som Anas Khalifa för ut sina extrem åsikter hos t ex islamiska kulturföreningen? Shariadomstolen i Rosengård heter ”Högsta Rådet för Muslimer i Skandinavien”. Det är inte shariadomstolen som förföljer flickorna/kvinnorna utan de muslimska fundamentalisterna som bor i området. Det betyder självklart INTE att alla som bor i Rosengård är muslimska fundamentalister tack o lov.
  Några balkongfall
  Den 5 juli 2009 ”föll” en 28-årig invandrarkvinna från en balkong i Malmö
  Den 4 december 2008 ”föll” en invandrarkvinna från en balkong i Malmö
  Den 3 februari 2008 ”föll” en 16-årig invandrarflicka från en balkong i Malmö
  Det finns fler….

  Självklart är allt våld mot kvinnor oacceptabelt oavsett religion men är du medveten om hur det ser ut i våra fängelser och ungdomshem? Våld är aldrig rätt oavsett om det är mot judar, muslimer, kristna eller homosexuella.

  Arbetslösheten är stor både bland invandrare och ursvenskar men invandrarna trycker gärna på att de blir särbehandlade. En förutsättning för jobb är att hyfsat kunna svenska språket och en vilja att anpassa sig. Det är också viktigt att ha en viss utbildningsnivå för att kunna konkurera om jobben.

  När det gäller att hyra ut till VISSA invandrare så är det inte alls konstigt att det möter motstånd. Jag får en ganska bestämd uppfattning om att du inte har koll på hur det ser ut i problemkommuner som t ex Malmö.

  Jag tycker absolut att vi ska hjälpa de som behöver hjälp oavsett religion, etnicitet, kön eller sexuell läggning. Men vi ska INTE tillåta religiös fundamentalism av något slag.

 22. Bahlool skriver:

  Muammar al-Gadaffi står bakom minst en moské i Malmö och om han har med islam att göra eller inte spelar ingen roll, så länge han har muslimska anhängare med extrema åsikter som inte passar i det svenska samhället. För mig finns t ex lockerbieattentatet färskt i minnet. Sverige har inte haft några större problem med islamisering förrän de senaste 10 åren men nu är det MYCKET påtagligt.

  Så partier som SD som har extrema åsikter som inte passar med det svenska samhället, det ska vi tåla? Wow runt 280 dock i Lockerbieattentatet, hur många har dött av svenska vapen i världen tror du? Vad gör svenska soldater i Afghanistan? VAd gör Sverige och dess stöd till Israels terror för världsfreden? DU kanske är av uppfattningen att vita döda är mera värda än mörka?

  Stödjer du också jihad mot Danmark så som Khalil Assi gör? Stödjer du jihad mot Sverige?
  Tycker du att det är ok att personer som Anas Khalifa för ut sina extrem åsikter hos t ex islamiska kulturföreningen? Shariadomstolen i Rosengård heter ”Högsta Rådet för Muslimer i Skandinavien”. Det är inte shariadomstolen som förföljer flickorna/kvinnorna utan de muslimska fundamentalisterna som bor i området. Det betyder självklart INTE att alla som bor i Rosengård är muslimska fundamentalister tack o lov.
  Några balkongfall
  Den 5 juli 2009 ”föll” en 28-årig invandrarkvinna från en balkong i Malmö
  Den 4 december 2008 ”föll” en invandrarkvinna från en balkong i Malmö
  Den 3 februari 2008 ”föll” en 16-årig invandrarflicka från en balkong i Malmö
  Det finns fler….

  Det här är problemet med många svenskar som är islamofober..de buntar ihop muslimerna och tror vi alla har samma värderingar..Anas Khalifa stödjer grupperingar som jagar såna som mig i mellanöstern..
  VAd det gäller balkonffallen..så när en invandrarkvinna faller från en balkong då är det mysko..men hur ofta faller inte vita, härliga, svenska tjejer från balkongerna? Ska vi där också frukta muslimsk påverkan? eller är det i det fallet ateistiska och svenska normer som står bakom dessa fall och att de ska då undersökas noggrannare? Varför menar du att det ligger något bakom när det är invandrartjejer som faller ner men inte när det är svenskor som faller ner?

  Arbetslösheten är stor både bland invandrare och ursvenskar men invandrarna trycker gärna på att de blir särbehandlade. En förutsättning för jobb är att hyfsat kunna svenska språket och en vilja att anpassa sig. Det är också viktigt att ha en viss utbildningsnivå för att kunna konkurera om jobben.

  Så du anser att invandrare från 186 olika länder, tänker likdanat? Att vi alla vill bli särbehandlade? Hur ser du på handikappade och äldre som kräver särbehadnling? Kvinnor som kräver särbehandling? Är det mera ok när det är andra grupper än invandrare som kräver särbehandling? Många gånger förvägras invandrare jobben, även när de har högre utbildning än en svensk, enbart för att de är invandrare..ta tag i de problemen först..hela världen slåss om människor med kunskap, förutom svenskarna..det är svenskarna och Sverige som förlorar på det.

 23. Marie skriver:

  Först och främst vill jag klargöra att jag inte röstade på SD och jag har inte tittat på deras hemsida förrän nu. Där upptäckte jag att det inte fanns så mycket jag kunde bli förbannad över. Däremot tycker jag mycket illa om deras bakgrund som tydligt utåtagerande rasister. Men är det samma rasistiska parti nu som då frågar jag mig….

  Vad är det i SDs politik du tycker så illa om? Är det den ansvarsfulla invandringspolitiken, krafttaget mot brottsligheten eller att ge de äldre en trygg och värdig ålderdom?

  Hur många terrorattentat har muslimer begått i världen hur många terrorattentat har svenskarna i Afghanistan begått? Tycker du att vi ska dra tillbaka de trupper som finns i Afghanistan? Hur tror det kommer att påverka flickornas/kvinnornas situation?

  Självklart är alla människor lika mycket värda i grunden men jag precis som du påverkas av de handlingar jag, du eller de begår.
  Jag känner inte till några balkongfall i Malmö där inte invandrare har varit inblandade men det gör kanske du? Hedersvåld var något vi inte kände till på samma sätt för 20 år sedan i Sverige men idag har det trots din nonchalanta ton blivit ett problem man inte ska sopa under mattan.
  Jag kan ta upp många fall och detaljerna om dem om du vill det. Ska vi börja med Abbas Rezai?

  Jag upprepar min fråga… Stödjer du jihad mot Danmark och Sverige?
  Tycker du att vi ska ha sharialagar i Sverige?

  Det är så lätt att bara klämma ur sig att svenskar är islamofober så fort vi kommer med kritiska obekväma åsikter. Problemet är alla de som inte vill eller vågar se…

  Halalhippieär ett nedsättande eller ironiskt begrepp, varmed förstås en person som i sin tolerans mot ”den andre”/minoriteten/invandraren, bortser från eller till och med försvarar etniska/religiösa eller andra typiska värderingar/sedvänjor/kulturmönster hos en grupp, TROTS ATT DESSA STRIDER MOT VIKTIGA OCH GRUNDLÄGGANDE VÄRDERINGAR I DET VÄSTERLÄNDSKA SAMHÄLLET

  Jag har ALDRIG någonsin påstått att ALLA muslimer är ett problem för så är det självklart INTE. Däremot tycker jag mycket illa om all religiös fundamentalism OAVSETT RELIGION.

  Det är ALDRIG ok att förvägra en invandrare ett jobb bara för att det rör sig om en invandrare. Men man de flesta arbetsgivare väljer av naturliga skäl vanligtvis en person som behärskar det svenska språket. Vi BEHÖVER invandrarna på olika sätt och istället för att överdrivet fortsätta kämpa för att vara det land som tar emot flest flyktingar borde vi se till att förbättra förhållandena för de som redan finns här. OBS! Sista meningen är MYCKET VIKTIG.

 24. Per-Albin skriver:

  ”Vi har en invandring av utomeuropeeiska människor som berikat vårt land”

  Hur kan du skriva så??? När ska du/ni inse att Sverige och SVENSKEN är trött på att fungera som Europas lyxigaste socialkontor. De flesta kommer hit och parasiterar. Nä tacka nu Skåne istället! För vi står för det nisjälv tycker meninte vågar säga!

 25. Bahlool skriver:

  Per Albin Jag jobbar, det med socialen får du ta med dem som verkligen lever på det. Däribland svenskarna som också de parasiterar på det..eller menar du att det är mera rätt att en svensk parasiterar än att en invandrare gör det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up