• En liten notis?

  Det är allt man får, en liten notis om amerikaner som samlade på sina offers kroppsdelar, som troféer. Vi talar här om demokratins förkämpar, frihetens proklamerare, vi talar här om en nation som inte ett enda år varit utan krig. Vi talar om en nation som talar om mänskliga rättigheter för att i nästa veva fängsla oliktänkande, för att de har fel tro eller fel åsikter, i hemliga fängelser, förutom de ökända tortyrfängelserna Guantanamo och Abu Ghraib.

  Jag råder mina läsare att sitta i några veckor och jämföra vad som skrivs på vissa nyhetsportaler, man tar upp vissa händelser in absurdum, medan denna nyhet, som är hemskare än att någon galen wahabit ville spränga upp sig själv och andra, får enbart en liten notis.

  Man måste fråga sig några saker:

  1. Hur många har dött utan att vi får reda på det?

  2. Varför försöker USA alltid dölja sina brott?

  3. Varför sker det här hela tiden? Vad är det fel på denna armé?

  4. Vad för kompensation får offren?

  5. Hur modigt är det att skada oskyldiga?

  När palestinierna bekämpar och angriper judiska kolonisatörer då brukar det bli ett ramaskri, dessa är beväpnade och hatfyllda, men när västerländska eller judiska extremister mördar civila, då får vi enbart en liten notis.

  viaAmerikanska soldater misstänks för ”dödspatrull” – DN.se.

4 Responsesso far.

 1. Armstrong skriver:

  Tycker att det är anmärkningsvärt att det ens skrivs en notis om detta. Jag trodde att svensk massmedia var totalt kontrollerad. Förra veckan hade ae911truth presskonferans vid National Press Club i Washington DC. Detta har det inte skrivits ett ord om i någon svensk tidning. Här är ett nyhetsinslag om detta – http://www.youtube.com/watch?v=82ialxI0SvE

 2. Bahlool skriver:

  tack alex, men jag kan lova dig att de kommer att få lindriga straff..det är det som skedde i Abu Ghraib skandalen..

 3. Thedreamer skriver:

  Bra sagt där.. kunde inte själv sagt bättre

  ( http://www.the1dreamer.devote.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up