10 Responsesso far.

 1. Hanna Bard skriver:

  Det var bland det dummaste jag har läst eller hört. Jag tror definitivt inte att Israel är skyldiga till terrorattackerna. Respekterar din åsikt, men det finns en hel del bevis för att det var al-Qaida som gjorde det, t.ex. ett videoband där Usama bin Ladin erkände att han var med och planerade det (stod bl.a. om det i Aftonblader 14 dec. 2001). Jag tycker inte om konspirationsteorierna, jag litar inte på dem ett dugg.
  Vänligen,
  Hanna

 2. Bahlool skriver:

  JAg vet du älskar Israel Hanna och det är din åsikt..men Israel har gjort sådana här saker förr..

 3. Hanna Bard skriver:

  Jag älskar inte allt den israeliska regeringen gör dock. Jag fattar inte varför det måste vara Palestina och islam mot USA och Israel i debatten ibland. Jag tror inte att Israel skulle göra en sådan sak. Jag skulle aldrig säga att det var islam i sig heller som var orsaken, t.ex. håller jag inte med vad Ayaan Hirsi Ali skriver om islam och terrorattackerna den 11 sept. i sin bok ”En fri röst”. Jag tycker att hennes syn på islam är väldigt snäv.

 4. Bahlool skriver:

  Så du tror inte Israel skulle göra nåt sånt? Det här är något som många stater i historien gjort, för att svartmåla sina motståndare..om du läser om SD anhängare och islamofobiska bloggar i USA och i väst, så ser du att de för det mesta stödjer Israel.

  http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident
  Där kan du se vad ditt kära Israel gjort för att starta kaos mellan USA och araberna
  Och ja, Hirsi Ali är f up

 5. Hanna Bard skriver:

  Jag stödjer inte SD. I ”Brunt!” skriver Helene Lööw om att SD låtsas vara för Israel för att de egentligen är emot islam. Tror att detta nämns i någon bok om SD av bla. Anna-Lena Lodenius också.

 6. Hanna Bard skriver:

  Ja, eller jag tror att det var i den boken Helene Lööw skrev det i alla fall.

 7. Hanna Bard skriver:

  Jo, men den händelsen är en annan händelse och inte 11 sept. Vet inte om den stämmer.

 8. Bahlool skriver:

  Ledarna i SD fick tom utmärkelser för sin kamp för Israel av Israels ambassadör..så de låtsas nog inte bara..Den stämmer och du hävdar att Israel inte Gör sånt..gör sånt? Sånt är saker som att man ger andra skulden för ens egna brott..inte första gången Israel gör ”sånt”

 9. Hanna Bard skriver:

  Det är i alla fall något jag inte tror på och jag stödjer inte SD vad de än säger om Israel. Jag tror inte att ett land, inte något, skulle genomfört 11 sept.

 10. Hanna Bard skriver:

  Jag tror inte att ett land genomförde 11 sept skulle jag skriva i början. Det är det jag inte tror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up