• Se det översvämningsdrabbade Pakistan i bilder

  De av er som hade råd att skicka till Haiti men inte har råd att skicka till Pakistan, se de här bilderna. När jag skrev ett inlägg om att så många skickade hjälp till Haiti och att man borde som muslim spara sina pengar till de muslimer som inte får någon hjälp, fick jag skäll, nu när jag möter några muslimer, så har vissa av dem just hjälpt Haiti, men finner sig i en sits då de inte ”har råd” att skicka till Pakistan. Se bilderna, och finn pengar att hjälpa de behövande med.

  Inte nog med att de drabbas av wahabiternas attacker, nu svälter och törstar de också. Om någon vill skicka pengar till en muslimsk organisation så kan jag gärna förmedla kontakt. Har även möjlighet att skicka pengar till folk jag känner i landet.

  Se Anders Hanssons bilder från Pakistan – DN.se.

21 Responsesso far.

 1. z skriver:

  Vet du ett sätt man kan skicka kläder m.m ?

 2. Bahlool skriver:

  hmm bara känner till de där kontainerna som finns vid affärerna, UFF mm..vi brukade spara kläder för att skicka dem till Irak men till slut slängde vi allt sånt i de behållarna

 3. z skriver:

  hmm litar inte på UFF , röda korset etc. men tack iallafall, ps: gillar din blogg, du skriver saker om jag faktist bryr mig om 😛

 4. Bahlool skriver:

  haha kul å höra..vart är du ifrån?= jag själv litar inte på de organisationerna heller..

 5. z skriver:

  libanon :p

 6. Bahlool skriver:

  ya hala eb ansaar hizb ullah 😉

 7. z skriver:

  ehmm *stolt* :p ..ya hala bi ansar saddam:P

 8. Bahlool skriver:

  looooooooooooooooool den förtjänade jagh ahahah

 9. z skriver:

  driver me dig, du var väl inte ett fan av han 😛

 10. Bahlool skriver:

  oh jo..fram tills jag var 6…sen flydde vi och jag insåg sanningen 😛

 11. z skriver:

  hahaha så du va inte så smart som barn:P , jag kan inte förneka att han var en smart och mäktig man, om han ändå dödade sunniterna ist för oss:P

 12. sss skriver:

  Visste du om att Iran hängde 13 sunniter föra året
  och att de diskriminerar balucher och kurder som tillhör ahl el suna och de eller vi anklgas ”egentligen”vara emot Islam och vara guds fiende ,
  90% av muslimer kommer hamna i helvete ?
  Jag vet att många iranier inte är shiter och inte lyssnar på mulor de är ateister pga att shitismen är fyld med hat och våld derför så minskar shitismen varje dag

  suniter och andra som tilhör ahl al sunah men anan inriktnig är svurna fiender til shitismen och vi glömer aldrig glömma bort vad ni gjorde mot Ali (ra) och resten av suhabas.

  och när man åker till Saud arabien och ska vallfärda skriker man inte i mecka Amerika ska dö Dö dö det var irakier som störde massa stackars människor som försökte utföra sina böner

  Om jag var en Irak skulle jag ha skämts för min nationalitet som inte visar respekt till någon utan man lyder sina åsne mulor

 13. Bahlool skriver:

  haha nah han borde inte döda sunniter eller shiiter han byggdde upop landet sen fucka han upp det…

 14. Bahlool skriver:

  sss hängde Iran dessa stackare för att de var sunniter eller för att de mördade, sprängde upp och torterade folk? Visst minskar shiismen varje därför som allt fler i norra Afrika blir shiiter 😉 du lever på hoppet att shiaislam minskar..du klagar på 13 dödade sunniter men hur är det med de 100 000-tals som mördats av sunnitiska extremister i Afgahnistan, Irak och Pakistan? Lol resten av Suhabas? Menar du att det är shiiterna som gjorde saker mot Suahbas? Vad gjorde shiiterna mot Ali?
  Varför ska man inte skrika må USA dö? Är du rädd om USA? lol…
  Jag skulle skämmas över att vara släkt till dig..din dumhet är skrämmande, din kärlek för USA är skrämmande..Må gud visa dig barmhärtighet och den rätta vägen.

 15. z skriver:

  Okej man ska inte hoppas på att nån dör.. men efter allt sunniterna har gjort mot shiiterna kan jag inte göra nåt annat än att hata dom:)
  SSs gå till skolan och lär dig svenska ist för att sitta och läsa bloggar. Vart fan får du din fakta ifrån egentligen? vadå shiiterna minskar? Btw visste du att för inte så längesen , så brukade saudiaraberna halshugga människor bara för det stod shiite på deras Id , och du ska inte snacka om vad shiiterna gör på valfärden:S Shiiternas bliv slagna på huvudet när de ber bara för de har med sig en sajde, stenen vi ber på. Hur lågt kan man sjunka egentligen, slå folk som ber i guds heliga stad. allah yel3an katalaka amir al mo2menin

 16. Bahlool skriver:

  Z du gör ett stort misstag när du tror att alla sunniter har gjort si eller så..du måste förstå hur de har levt..i 1400 år har de fått höra saker om oss, som får dem att hata oss, avsky oss och jaga oss..när de från barnsben får höra att vi är kuffar, att vi hatar Koranen och Ahlul Bayt att vi mördade Ali och Hussain, då måste du förstå den sits de befinner sig i..jag tror inte på hat mot sunniter men jag torr på hat mot wahabiterna som öppet och utan omsvep sprider fitna och lögn

 17. z skriver:

  bahlol vem e det som sprider fördomarna och lögnerna om oss shiiter då? e det inte sunniterna ? HALLÅ vems sida står du på:P

 18. Bahlool skriver:

  haha nja..men finns element inom den sunnitiska världen som sprider sådana lögner..säg mig, om jag berättar en lögn för dig och du tror på den, och jag berättar den lögnen gång på gång på gång, så pass att dina barn och barnbarn börjar växa upp med den, är du då ond? nej..är du dum? ja kanske..det är det som hänt..du glömmer vilken makt ommayyiderna hade..de satt vid makten i hundratals år där de sprd lögner om oss..så pass att det blev ett arv som än idag återfinns i sunnisialms böcker…det som du ska göra, är inte att hata sunni utan att sprida kunskap om shiaislam,,,¨’

 19. z skriver:

  jaa de klart det inte är deras fel, de samma sak som syrianerna, de har fått för sig att muslimer hatar dem ?jag hatar inte alla sunniter, de bara en sak jag säger när jag blir arg:) .. Men jag kan samtidigt inte gilla dem särskilt mkt, vet inte varför, missförstå mig inte jag e inte shia extremist, jag e en tjej som bott i Sverige hela mitt liv, kan egentligen inte så mkt om shia/sunna, vet bara att jag ogillar abo baker o omar och avgudar ali:P

 20. Bahlool skriver:

  lol gillar dig du tänker rätt mkt som jag..jag kan säga att jag förlorade 3 mornbröder till sunni terrorister, men man inser till slut att det inte är majorittens fel vad några få gör..för då skulle vi ju SD rätt i deras hat mot muslimerna..

 21. Zulqarnain skriver:

  SSS visste du att iran har avrättat mer än 100 personer förra året och om vi går efter det du skrev så är endast mindre än 10% sunniter, så om jag ska sätta mig i din situation borde jag anklaga iran för att vara shia hatare. Men du kanske inte visste att dessa 13 var medlemmar i pjak och jundullah, förmodligen känner du inte till avskumen jundellah. många av dessa avrättningar gällde folk som var antingen terrorister eller knarklangare men det är även allmänt känt att en del oskyldiga stryker med pågrund av dålig ledarskap.

  Bara för att du har träffat några iranska ateister så tror du att iranier är ateister,hmmm det finns gott om statistik när det gäller iran och deras tro på religionen och inte en enda av dessa bekräftar din uppfattning.
  säg till om du vill ha det!! åk till Iran någon gång, dina iranska kompisar har inte varit i Iran på länge eller så ljuger de för dig.

  just det shia och våld, jämför iranska lagar och Saudiarabiens lagar, kolla över statistiken gällande hedersmord i Iran och andra muslimska länder och titta över straffet. peka inte på något som får dig blind!!

  Vad har vi gjort mot Imam Ali? läs i nahjul balagha vad imam ali ansåg om iranier, när ni böjer er för imperialisterna och kolonisterna så är det shia som står fast och försvarar våran länder.

  hellre skriker jag död åt Amerika i Saudiarabien a än att slå ner en gammal tant bara för att hon ville be lik shia muslimer gör, min gamla faster blev slagen med påk av wahabist polisen.

  Jag vill gärna veta vad dina grunder är om att iranier är ateister det ska vara fakta och ingen min väns kompisar eller släktingars fakta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up