• Ayatollahs utfärdar dödsdomar

  Några av shiaislams högstrankade lärda har utfärdat fatwas, religiösa dekret, som påbjuder dödandet av dem som vanhelgar Koranen. De utfärdade dem inte mot någon specifik person, men dödsdomarna gäller alla de som vill vanhedra eller vanhelga Koranen. En av dessa Ayatollahs är Makaram Shirazi, en av de mer ortodoxa lärda inom shiaislam.

  Provokationerna mot islam och muslimerna ökar, när muslimerna lugnar ner sig på grund av hånen mot Profeten Muhammed, börjar man angripa Koranen. En kul sak i sammanhanget är att de wahabitiska lärda, dessa personer som uppmanar till mord på shiiter, nu inte öppnar sina käftar, medan shiiterna, de som anses ha en egen Koran, de som anses inte vara muslimer av just wahabiterna, är de som än en gång står vid frontlinjen mot angreppen mot islam och muslimerna.

  När en person vill uppmana eller utmana eller provocera 1.5 miljarder muslimer, får han eller hon stå sitt kast, det gäller om man skriver böcker som Satans verserna eller om man målar och tecknar karikatyrer som hånar Profeten, det ska även gälla dem som vill besudla Koranen.  I början av den heliga Koranen står det, orena händer får inte beröra den..och här kommer äckliga kristna fanatiker, och gör just det.

  För varje hån, för varje angrepp, för varje attack, ökar bara muslimernas ilska och jag hoppas att den rensar bort de muslimska länderna från de styrande som uppmanar till mord på civila, på muslimer men inte vågar öppna truten när det gäller de allvarliga angreppen mot islam.

  Shia Zindebad!

  Urgent: Two Grand Ayatollahs Issue Fatwas Against Quran-Burners.

One Responseso far.

 1. Zulqarnain skriver:

  Synd för dem då att de utfärdade sin Fatwa före ayatolla Khamenei eftersom han hade tal igår och alla uppfattade hans tal om att dessa människor var duma och lättlurade och att prästerna var inga präster endast sionistiska brickor. Att USA’s regering som påstår att de inte hade något med detta och göra borde straffa de riktiga spelarna på ett lämpligt sätt. Han påpekade även att Islam är en fredlig religion och att först hade vi salman rusheidi …
  Man ska nämna att det var khamenei som upphävde salman rusheidis dödsdom och denna makareme shirazi ville ha dödsdom för de gröna’s ledare eftersom han ansåg att de var spioner men då trädde khamenei in och sa i sin fredags tal att inga av de gröna är spioner och de jobbar inte för någon rörelse men att det är iran’s och islams fiender som försöker utnyttja dessa.
  Även Ali mutaheri sa i en tv intervju efter khameneis tal att denna makareme shirazi är väldigt förtjust i dödsdomar och att man inte ska ta hans tal på allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up