Press "Enter" to skip to content

Lycka följer dig när

Det fanns en gång en gammal katt som bodde i gränderna, en dag gick den nedför gatan för att se om den kunde hitta lite mat. Plötsligt mötte han en ung och vacker katt som sprang runt i cirklar och försökte få tag i sin svans. Runt, runt med stor iver försökte katten få tag i svansen.

Den äldre katten frågade vad den unga katten höll på med. Den unga katten blev långsammare i sin jakt på svansen och svarade att hon hade lärt sig att lycka, glädje, tur och succé var i toppen på hennes svans. ”Allt jag behöver göra är att få tag i min svans och jag kommer ha ett lyckligt liv” svarade hon.

Den äldre katten svarade: ”Jag har varit omkring en lång tid och jag vet att lycka, glädje, tur och succé finns på toppen av ens svans, men du vet om jag inte jagar svansen och gör mitt bästa att inte oroa mig om den, då kommer glädjen följa mig vart jag än går. Min svans följer mig, så jag behöver inte springa efter den.”

Lycka är inte en plats, en tidspunkt, eller något man äger. Du behöver låta det ske bara. Vill man få lycka att komma till en, ska man sluta oroa sig över allt och alla och bara bry sig om sitt eget och låta allt gå sin gilla gång. Sen när du verkligen jobbar hårt då kommer lycka att följa dig som svansen följer katten.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *