• Nazister förstörde judiska gravar

  Om det var nyheten, vad hade vi tyckt då? Vi hade varit bestörta. När skylten över ett koncentrationsläger stals, blev det ett ramaskri, det var en enkel skylt men polisen i både Polen och Sverige blev involverade, brottet var så allvarligt att man utlämnade en svensk före detta nazist till polackerna för att stå till svars för brottet.

  Nu har man i Israel valt att förstöra gamla muslimska gravar. En skymf mot islam och muslimerna. Judar och muslimer delar synen att de döda inte ska skändas, här skändar man deras gravar, vad hade hänt om muslimer eller nazister förstört judiska gravar? Jag förundras över de brott som Israel utför och begår och som förlåtas eller som inte uppmärksammas. Genant.

  Tiotusentals gick ut i demonstrationer i Tyskland när man förstörde rutan på en judisk Synagoga, var den viktigare än muslimernas gravar?

  Israel förstörde muslimska gravar – DN.se.

  Post Tagged with , , , ,

3 Responsesso far.

 1. David skriver:

  Jag förstår att du önskar att nyheten vore sann. Synd bara att den inte är det.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/138949

 2. MaryCaroline skriver:

  Sv: Ja, tack för råden 🙂 Vi får se vad det ska bli, det vet jag faktiskt inte riktigt än. I vilket fall ska det bli väldigt spännande. Det är heller inte bestämt hur länge det blir, men det blir ju i alla fall minst 2 veckor. Max 30 dagar med tanke på visumet.

 3. Bahlool skriver:

  Och jag förstår att du hellre litar på lögnaktiga zionister..synd att de är opålitliga..som de alltid varit..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up