• 9edeg zafet eflana?

  Akh….Hjärtsorg och gråt som bäst..Jag är ingen stor fan av musik..men irakier har egentligen bara två slags sånger, kärleksfyllda sådana eller sorgfyllda sådana..här kommer lite sorg om att en viss person ska gifta sig med fel kille..

  Min syster Eshaal har velat att jag ska översätta lite..så här kommer det :

  Är det sant att hon har förlovat sig? Ska de viga henne imorgon? Hoppas imorgon inte kommer och jag får slippa se tårarna rinna nedför dina ögon. Tvingad till detta. De tvingade mig och jag lät det ske. De skär av mig halsen ifall jag skriker nej. De skär av mig halsen ifall jag säger nej och du förblir ensam. (Här är det alltså hon som sjunger varför hon sa ja.) Ensam i den här vår värld och med ringen på min hand och min hand visar sorg.

  Jag lät dem sätta bröllopssminket på mig för din skull. Jag sa till budbäraren att jag vill tala med dig och säg till honom att jag väntar på honom, om han inte vill komma, så säg att jag sörjer och att jag nästa torsdag blir gift. Må hon ha tusen sköna bröllop och jag förblev ensam, jag frågade mitt hjärta, är det sant att hon gift sig och kan inte tro det. Är det sant att han som gift sig med henne är min vän, och han förrådde oss båda.

  Någorlunda rätt översatt 😛


14 Responsesso far.

 1. Noor skriver:

  Blö…

 2. Elin skriver:

  Kan du inte översätta, bara liite, pretty please? 🙂

 3. Mariam skriver:

  nej….kolla han de e nt mitt namn de e zainab hitta p det. TACK TACK:) (hoppas du nu nt menar mina ig:en)

 4. Bahlool skriver:

  vah? zeinab? vah`shenu? eh? nu är jag verkligen oförmögen att förstå din kurdiska 😉

 5. T skriver:

  Hahahaha Eshaal.

 6. Elin skriver:

  Tack bror!
  T: Vad är så roligt? I feel confused :S

 7. mariam skriver:

  hahahah assååå gher trögis:p….zainab skrev inlägget o zainab e min kompis o hon flippa…mit namn e nt så långt

 8. Bahlool skriver:

  ani elech wel trögis malech ani elech!

 9. mitneeeeeee skriver:

  Herregud finns det ngn jävla irakisk sång som har med glädje att göra?!! vi är redan deppade som det är, :O

 10. Bahlool skriver:

  looooooool så sant…om det inte är ashura så är det sånger som handlar om sorg 😛 deppigt folk med ett deppigt öde

 11. 777 skriver:

  han är från arabemiraten, khaliji sång.

 12. 777 skriver:

  eller nej det var irakisk dialekt. sorry

 13. Bahlool skriver:

  hahaha du suger

 14. 777 skriver:

  daikhe :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up