3 Responsesso far.

 1. MammaMarie skriver:

  Hahaa! DEN var bra :)! Tror jag tjuvar, verkligen mitt i prick…

 2. Darius skriver:

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/minister-vill-aterta-medborgarskap-1.1116562

  är deet där demokratri??? bara för att man inte tycker som ISRAEL ÄR MAN INTE MEDBORGARE!”1 SKRIV OM DET NU NU NUUUU!! ALLTSÅ MERA BEVIIS FÖR DIKTATUR ISRAEL!!!!! FUCK ALLA HORUNGAR SOM SÄGER ISRAEL ÄR DEMOKRATI!”

 3. Joel skriver:

  Exkommunicering har existerat så länge som människan har format sociala grupperingar som städer och nationer. Visst är det förkastligt att man pga sin åsikt ska ifråntas sin medborgarstatus men det är inget unikt för Israel och irrelevant i sammanhanget. Stay on target.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up