Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Låt oss fira Judeutrotningen

Eller varför inte fira att någon muslim sprängde upp sig själv och en massa oskyldiga judar i Israel? Nej? Låter det hemskt? Titta då på nästa film, som visar hur judar firar och skrattar och hånar och dansar och hyllar de som just mördat drygt 19 civila stackare på en båt mot Gaza. Titta på filmen och fråga dig, skulle du kunna stå utanför Israels ambassad och göra det samma ifall en muslim sprängt upp judar? Knappast..År in och år ut så firas att Israel skapades, samtidigt mördades och skändades och fördrevs hundratusentals palestinier, i det som skulle kallas al Naqba, den stora katastrofen. Vänd på det, fira judeutrotningen, fira att man fördrev och mördade judar, nej? Klart inte, för vi har spärrar som avhåller oss från ett sådant skändligt beteende, något som dessa fanatiska judar inte besitter.

20 kommentarer

  1. Imam Mahdi 01 juni 2010

    Suck!

  2. johan 02 juni 2010

    Väldigt konstigt att fira detta. Resten av världen sörjer. Nästan så att man tror att filmen är fejk.
    Israel lär ju inte tjäna något på de här händelserna så varför fira dem? Även om aktivisterna som blev dödade skulle ha använt tillhyggen och gjort motstånd så är det ingen anledning att fira deras död.

  3. Bahlool 02 juni 2010

    Johan du glömmer de bisarra fanatikerna i alla läger, även judarna har dem..inget fejk eller så, dessa personer är lika fanatiska som al Qaidah

  4. susanra 03 juni 2010

    Jo jag skulle kunna fira med Israel, tyckte de gjorde helt rätt. En hel konvoj med propagandister på g till Gaza, vem fan vewt vad dessa båtar innehöll…Eftersom Israel står på sig och har rätten till sitt LAND, så gör dem det de flesta skulle ha gjort. De som tycker annat står på HAMAZ BÖGA´RNAS SIDA. Föresten så klarar sig väl palestinierna med det de har nu, de behöver inte ett helt land för att tillbe någon jävla allah eller gris muhammed som inte ens funnits…

  5. johan 03 juni 2010

    Jag är sionist men tycker fortfarande inte det är rätt att fira att någon oskyldig människa har dött. Om Israel var rädda för att man smugglade bomber eller vapen så skulle dom väll kunnat stoppa konvojen på icke nationellt vatten och söka igenom den och sedan låta dom fortsätta. Samtidigt så var det nog det här aktivisterna var ute efter. Det är som sagt ett propaganda krig och sådana här händelser bådar inte gått för Israel.

  6. Veinto 03 juni 2010

    Susanra, du hade inte klarat dig i Palestina i 1 dag,”de behöver inte ett helt land för att tillbe någon jävla allah eller gris muhammed som inte ens funnits…” sa du, Jaha, så nu påstår du att hela detta kriget är baserat på att muslimer ska kunna be eller inte? Fan va dum du är, gick du ut 4an eller? ”hamaz bögar”,väldigt moget min kära vän. Jaha, så om en skolbuss fylld med elever kom in i en skola, skulle man skjuta dem eftersom det kanske finns bomber i deras väskor??????

  7. edvin 03 juni 2010

    Israel har väl all rätt att skydda sina intressen, man vill kolla vad som finns i lasten vill att armadan skall gå till en av Israel vald hamn.
    Jag förstår att Israel vill skydda sig mot självbombare, därför bygger man en hög mur, men den hjälper inte det judiska folket mot raketatacker som hamas företar

  8. Maggan 03 juni 2010

    fan vilken dålig propaganda klipp! människorna på klippet protesterar emot turkiets hyckleri inte för ”fartygsattacken”. De protesterar emot turkiets kritik mot israel.. och som många vet så har turkiet själv liknande problem men ändå vågar dem påstå att de står på dem svagas sida, vilket skämt!

  9. Bahlool 03 juni 2010

    maggan därför de skrattar och hånar och klappar? För de protesterar? lol…Hela världen har börjat öppna sina ögon för Israels terror..

  10. Maggan 04 juni 2010

    Ska de kasta stenar eller gråta? De protesterar mot turkiets hycklande agerande, sen att bilar åker förbi och tutar osv beror väl på att de stöder människorna som protesterar. Vart nånstans hånar de offren av ”ship to gaza händelsen”?

  11. edvin 04 juni 2010

    Israel gör allt för att skydda sina intressen sedan får värden säga vad de vill, deras intressen kommer först, skulle Israel villja rensa bort Gasas befolkning så gjorde man det på säg 14 dagar för så starkt är Israels försvar/capita, men det gör man inte, inte än ivartfall, men det kanske kommer vad vet jag.
    Det kommer aldrig att bli fred så länge musslor finns i närområdet.

  12. Bahlool 04 juni 2010

    Så ”musslorna” ska ge upp sitt land för det blir inte fred så länge de finns i närområdet? Så enligt dig ska den som är stark, ha rätten på sin sida? Ett mycket demokratiskt och mänskligt sett att se på saken 😉
    Undrar vad du hade tyckt om jag slängde bort vita grannar, för jag är tuffare och starkare lol..för en person som är ”svensk” och fientligt inställd mot muslimer, så stavar du och skriver du på ett rätt patetiskt sätt, det är inte värden utan världen…

  13. edvin 04 juni 2010

    En sak har jag lärt mig att märka ord är ett mindre begåvat sätt att hävda sig.
    Skriver som jag blivit lärd i skola osv.
    Tror inte att du är så väldigt kaxig när det kommer till kritan, vad har dina vita grannar gjort dig då eftersom du vill slänga ut dem? Du måste vara bra kort i kanelen, tomt i stallet, inte alla hönsen hemma, inte de vassaste verktygen i lådan.

  14. Bahlool 04 juni 2010

    En sak jag lärt mig är att ifall man inte kan tala ordentligt eller skriva ordentligt, då är man verkligen inte i position att klaga på ”invandrare och muslimer”..Då har skolan misslyckats med dig, har jag ju redan sagt ett flertal gånger?
    Wow sista meningen gjorde verkligen ingen som helst mening hahaha..
    Vad har ”musslorna” gjort? De bodde i landet, judarna kom, slängde ut dem. Du säger ju att musslor ska bort..och att det inte kan vara fred så länge musslor finns i närheten..så enligt dig är alla ”musslor” skyldiga och måste bort..barn..kvinnor..män..inte konstigt att du stödjer staten Israel.
    Enligt dig är den starke som har rätten på sin sida.

    edvin
    ponoka@hotmail.com
    217.211.18.248
    Postades 2010/06/04 kl 06:23
    Israel gör allt för att skydda sina intressen sedan får värden säga vad de vill, deras intressen kommer först, skulle Israel villja rensa bort Gasas befolkning så gjorde man det på säg 14 dagar för så starkt är Israels försvar/capita, men det gör man inte, inte än ivartfall, men det kanske kommer vad vet jag.
    Det kommer aldrig att bli fred så länge musslor finns i närområdet.

  15. johan 04 juni 2010

    jag läste din kommentar bahlool och fattade inte först vad musslor har med någoting att göra. Alltså musslor, djuret musslor. XD

  16. Bahlool 04 juni 2010

    hehe de har inget med saken att göra johan.-.men rassarnas ord för muslimer är musslor 😉

  17. neela 05 juni 2010

    ”rassar”? rasist heter det faktiskt 😛

  18. daniel 20 augusti 2010

    I denna disk finns bara dårar, alla vet vi vad mussarna går för, vad det kostar för kvinnorna att tillhöra en grym religion. Och det värsta är att de tar med sig skiten till Sverige, knuffar ut sina döttrar, våldtar vara flickor, kräver och känner sig kränkta för minsta lilla sak…Nje fy för Islam, jämställd med nassarna fast den är värre, för den utövas fortfarande var dag av dårar över hela världen

  19. daniel 20 augusti 2010

    Glömde bara säga att Israel, de har redan SITT land

  20. Bahlool 20 augusti 2010

    Grattis..du är utnämnd till veckans idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *