• Är det allt vår regering kan komma med?

  Vår regering vägrar än idag att tala om bojkott, embargo mot Israel eller att dra tillbaka vår ambassadpersonal från Israel, som vanligt spelar man ett spel för gallerierna, där man beklagar sig, yttrar lite hårda ord, och om några dagar är allting glömt, såsom de flesta redan glömt gaza bara några år sedan, då israeliska soldater massakrerade över 1400 palestinier, mestadels civila.

  När moderata ungdomsförbundets ordförande, Niklas Wykman skriver att mordet på civila som ville hjälpa förtryckta palestinier, är en seger för Gaza, då förstår man att regeringen i inte kommer att göra det rätta, man kommer fortsätta låta Israel komma undan med brott mot mänskligheten, man kommer fortsätta stödja Israel och man kommer fortsätta behandla alla stater enligt vissa regler och Israel efter andra.

  Niklas Wykman skräddar inte orden när han menar att de människor som följde med Ship to Gaza, däribland många judar, fredsaktivister och kändisar, är nyttiga idioter, israelutrotare och israelhatare:

  – Ship to Gaza är nyttiga idioter, terrorister och ideologiskt drivna israelutrotare, skriver han.

  ”politisk aktion förklädd till välgörenhet”

  När ett land som Israel tar sig rätten att kidnappa och mörda människor på internationellt vatten, då borde även våra kära vänner i högerregeringen visa att de inte stödjer sådan terror, och ja det är just terror. Pirater, mördare och kidnappare beter sig som Israel betedde sig idag. Vi har kända svenskar som sitter i svenska fängelser nu, vi har turkiska medborgare som anfölls och mördades och ändå fortsätter vår regering att låta sin kärlek och sitt stöd för Israel gå före lag och rätt.

  Ett fördömande av Israels brott kommer inte att hjälpa oss eller de stackare som mördades för att de föredrog medmänsklighet med de ockuperade palestinierna i Gaza, hårda tag, inte ens i närheten av det förtryck och det embargo som Israel infört mot Gaza, behövs. Vi måste vägra handla israeliska varor, vi måste bryta kontakten och isolera denna terrorstat, såsom vi isolerat andra stater som vi finner bryter mot världssamfundets regler.

  Jag vet att moderaterna inte kommer få min röst, ingen i högerregeringen kommer få min röst, hur ska ni rösta? Ska vi fortsätta blunda för de oförrätter som begås på internationellt vatten mot internationella hjälparbetare?

  Al Jazeera visar att folk visade den vita flaggan och att israelerna ändå valde att fortsätta skjuta och mörda. Detta är ett bevis för att den ”enda demokratin” i mellanöstern är allt annat än en god representant för demokrati, vi måste sätta ner foten och vi måste inte tystna inför den orättvisa som drabbat de stackare som ville hjälpa de förtryckta i Gaza

  Det är skönt att se att tusentals svenskar valde att visa sitt stöd för de drabbade och sin avsky för Israels beteende och brott.
  Fyra svenskar i israeliskt fängelse – DN.se.

  Post Tagged with , , , , , , , ,

8 Responsesso far.

 1. Thomas skriver:

  Man blir fan sjuk av att se alla jävla muslimer på sergels torg stå och skrika, och alla perverterade vänstersvenskar. Sätt hela packet på en båt till Gaza imorgon. Tala sedan om vilka Israel ska förhandla med. Hamas vill ju inte ha någon fred.

 2. Bahlool skriver:

  Så du blir sjukare än du redan är? wow 😉

 3. Israel hävdar att massakern på civila var motiverat, eftersom deras soldater blev attackerade och att de handlade i självförsvar.

  Men de blev attackerade när de bordade ett fartyg som de inte har någon laglig rätt att gå ombord på, de betedde sig som pirater som kapar handelsskepp utanför Somalias vatten.

  Förmodligen blev soldaterna attackerade av civila som agerade reflexmässigt utan att tänka i en situation där de blev överlumpade. Men vems självförsvar talar vi om här? Det här kommer att bli en brännande juridisk fråga!

  Läs hela artikel på:

  http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/israel-attackerade-ship-to-gaza.html

 4. Valentina skriver:

  Min röst kommer defenitivt inte gå till moderaterna heller

 5. Darius skriver:

  För det första så är det Israel som bryter mot lagarna glöm inte det ERA SMUTSIGA HUNDAR! Ni kommer brinna i helvettet för all ondska och ont ni har begått, det ska ni VETA! Det gäller även alla som utnyttjar/Stjäl Afrika, Asien och alla fattiga människor i världen för att unna sig med lyx! Eran tid kommer nog! VA SÅ SÄKRA era patetiska hundar, ingen jävla humanitet i kroppen. Ni bör fängslas för era brott mot oskyldiga människor! Livstidsfängelse för alla onda människor, speciellt de som uppmuntrar sådant blodbad och orättvisa. Ingen jävla skam i kroppen! Ni tror att ni är utvalda folket som står över andra människor? Vänta bara! Ni kommer aldrig bli förlåtna för sådant. Varken ni eller era skyddslingar av smutsiga orena onda människor som inte har något hjärta i kroppen. Bara tänker på sig själva och vill ha ännu mer! Tviii på er! Förbannar er i evighet era smutsiga onda, giriga egosit individer.

 6. Fatima skriver:

  Bra skrivet, bror.

 7. Bahlool skriver:

  tack sys, såg att du var på demo 🙂

 8. Imam Mahdi skriver:

  Bojkotta Israel!
  Vad handlar vi med Israel med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up