• Svensken öppnar ögonen för Sveriges skamfläck

  Idag får man se på glädjande nyheter – SD, Sverigedemokraterna, har nästan halverat sitt stöd bland de svenska väljarna. I ett land som inte är så nationalistiskt av sig, funkar inte SD:s budskap, att allt är invandrarens fel, allt är muslimens fel och att vi vill tillbaka till de goda gamla tiderna. Hört talas om utveckling?

  Innan förra val, så brukade de stora partierna ignorera SD, och trodde att man kunde få tyst på SDs gaphalsar genom att man ignorerade deras klagomål, men när man såg vilket stöd SD fick, har man istället gått i debatt mot Sverigedemokraterna. Det ledde till att svenskarna öppnat upp sina ögon för denna skamfläck. Skamfläck för att de vill införa värderingar vi inte har här i landet. Samtidigt visar siffror att allt fler svenskar är positiva till invandrare. Aldrig tidigare har svensken varit så positiv till invandrare som man är nu, det visar den sanna svenska folksjälen som SD missat, det visar att även när man har det knapert, och man fortfarande lider av ekonomiska problem, så är vi ett välkomnande folk som struntar i egoismen och föredrar att tänka positivt om de nya svenskarna.

  Samtidigt som invandrarna är mera välkomna i landet, så har man även blivit mera tolerant mot att ha en invandrare från en annan världsdel ingift i familjen. År 1993 var 25% inte positiva till att en person från en annan del i världen ingift i familjen, 2009 är det enbart 12% som har denna inställning. När man läser siffrorna så inser man att SD inte representerar svenskarna, något de alltid hävdat, utan är mera en ”subkultur” som har lite udda vanföreställningar.

  Enbart 2.9% av svenskarna tycker om Sverigedemokraterna och då har man än en gång hamnat utanför Riksdagsspärren, det är val om några månader och vi kan bara hoppas att fler vaknar upp och struntar i detta parti, ett parti som är en skamfläck för vårt land.

  Tolerans är ordet, inte konfliktsökning.

  Ras för Sverigedemokraterna – DN.se.

7 Responsesso far.

 1. Sampa skriver:

  Nu vet jag ju inte hur frågorna är ställda eller om tex kostnaderna på 300 miljarder per år är med som referens i undersökningen men med tanke på att det är en kommunist som gjort undersökningen så är det föga troligt.

  Jag har absolut ingenting emot att få grannar från tex Japan, USA, Tyskland etc.
  Men jag vill inte bo med folk från Mellanöstern och Afrika för jag tycker dom skiljer sig för mycket från mitt sätt att leva och tänka därför har jag valt att betala lite mer för mitt boende och köpte 1992 ett hus i Djursholm och där trivs jag och min familj utmärkt tillsammans med människor som har samma värderingar som oss, dvs att hårt arbete ska löna sig.

 2. johan skriver:

  Rösta på piratpartiet istället för sd!

 3. AdamSami skriver:

  Men Sampa, varför skulle folk från mellanöstern och Afrika inte ha värderingar som att hårt arbete ska löna sig?

 4. Sampa jag är glad för din skull att du trivs där du är men vill upplysa dig och många andra att språket, kulturen och vetenskapen i många områden kommer från just andra kulturer som du inte verka tycka om och ha svårt att leva med. Umeå har mer än 130 nationaliteter och satsar sten hårt i den frågan och är just därför är Europas kulturhuvudstäder 2014. visst finns det nackdelar med vissa kulturer men det finns i alla kulturer men nackdelarna är en droppe i ett hav av fördelar.

 5. Beck skriver:

  Sampa: Jag är svensk men tycker ditt sätt att leva med segregerade miljonärer och som representerar några ynka procent av Sveriges befolkning skiljer sig för mycket från mitt sätt att leva, eller majoriteten av Sveriges befolkning för den delen. Ni har problem att integrera er och är isolerade i en främmande världsbild som skiljer sig för mycket mot gemene man i Sveriges syn. Eftersom alla i Sverige ska vara så lika varandra med samma värderingar osv finns det tyvärr inte utrymme för er lilla minoritet som har helt annan livsstil än oss andra svenskar.

 6. johan skriver:

  demokrati=fildelning, rösta på piratpartiet!

 7. AdamSami skriver:

  Okej johan, vi har förstått, du gillar piratpartiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up