• Fler bevis för saudiernas stöd till Al Qaidah

  Saudiarabien, det wahabitiska kungadömet som stått bakom så fina och underbara företeelser som talibanerna och al Qaidah, har nu upptäckts med fingrarna i honungsburken. En högrankad officer i den saudiska underrättelsetjänsten har häktats i Irak; han hade sedan 2004 beväpnat och stött al Qaidah i Irak. Den saudiska kungen har nu även tagit illa vid sig för att man funnit bevis för Saudiarabiens delaktighet i al Qaidahs attacker mot irakiska civila.

  Man har funnit att miljarder kronor hade vidarebefodrats till terroristerna och att man även förmedlat sprängmedel och vapen. Att Saudiarabien varit involverat är något man känt till länge, men nu läckte dokument som även bevisade detta. Saudierna har en stor fruktan för att Irak ska bli ännu ett shiadominerat land, med bra kontakter med Iran, den enda muslimska staten som står fast i sitt motstånd mot Israel och USA.

  Problemet med dessa terrorister är att de ibland vänder sig mot handen som föder dem, Saudiarabien själv har haft stora problem med terrorattacker.

  Saudi King slams intelligence leak.

  Post Tagged with , , , , , , ,

One Responseso far.

 1. Darius skriver:

  smutsigaste människorna på planeten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up