• Åk hem jävla muslimfitta!!

  Mattias Gardell belyser hur islamofobin visar sig i praktiken i Sverige. I en föreläsning förklarar han hur folk associerar religionen islam med negativa aspekter och ord. Här kommer föreläsningen från UR och jag kan bara rekommendera er att sätta er ner och lyssna på programmet.

  Han tar just upp det vi brukar göra, att ifall samma uttalanden hade gjorts mot judar, då hade ingen tålt dem, men när det gäller islam och muslimer, så är det mera acceptabelt. Han tar upp att den äldsta moskén i Europa och menar att den är från 700-talet, så hur kunde folk hävda att Europa och islam inte går ihop?

  Åk hem din jävla muslimfitta

  Post Tagged with , , , ,

3 Responsesso far.

 1. Noor skriver:

  Han (Herr M. Gardell) är riktigt bra !

 2. Beck skriver:

  Wow Gardell är tamefan utan svensk konkurrens den grymmaste på att förmedla hur sjuk islamofobin är och vart Europa är på väg. Nästan så man skulle beställa ett blommogram till honom =). Mattias Gardell for president!

 3. Bahlool skriver:

  haha håller med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up