• Ett barns budskap från Gaza

  Misären fortsätter, där den ”enda” demokratin i mellanöstern fortsätter mörda, bojkotta och fängsla. Vi vill veta vart terrorismen kommer ifrån? Se på dessa barn, så kanske vi förstår? Så kanske vi ser? Vad har förändrats? En mördare går, en ny mördare kommer och den nye mördaren har än idag stort stöd bland folket..öppna ögonen!!

  Unga pojkar som fängslas och torteras. Ja att skapa nya ”terrorister” det är vi väldigt duktiga på i den ”demokratiska” världen..

  Noam Chomsky får inte komma in i Israel, Noam Chomsky är själv jude och även om han är anhängare av sionismen så har han varit rätt kritisk mot Israel.

5 Responsesso far.

 1. Beck skriver:

  Vad menar du med att Chomsky är anhängare av sionismen?

 2. Bahlool skriver:

  läste nyss att han inte har problem med sionismen men med sionismen som den ser ut nu…
  http://www.gilad.co.uk/writings/planet-chomsky-vs-dershowitzs-orbit-by-gilad-atzmon.html

 3. Beck skriver:

  Aha ok. Har du läst något bok av Chomsky? Om du inte har gjort det rekommenderar jag dig att göra detta. Skulle nästan vilja hävda att han är den amerikan som är mest kritisk mot sitt eget land av de eliten av intellektuella. Hans ord är skadligare för USA än bomber =). Han kritiserar allt ifrån USAs krigföring till massmedian. Du har säkert läst böcker av honom men har du inte det kommer det ge mycket!

 4. Bahlool skriver:

  Jo läste hans böcker många år sedan och gillar honom och han är en skärpt intellektuell utan tvekan och kommer nog fortsätta läsa både hans böcker och hans uttalanden (artiklar) så jag har inget större problem med honom i sig, ville bara föra fram att det finns flera synpunkter på honom,.

 5. Beck skriver:

  Ok då förstår jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up