• Israeliska soldater äter choklad och godis medan de skjuter barn

  Ibland när jag sitter med min far och ser på nyheterna så brukar han säga en fras åter och åter igen, mako ra7ma, som betyder det finns ingen barmhärtighet. Det är något man ser när man tittar på nyheterna, hur människor slår ihjäl varandra, för 23 kronor eller när någon mördas för att dennes far eller släkting gjort något man ogillade. Mako ra7ma, ingen barmhärtighet finns heller hos grupper som Al Qaidah, wahabiterna och USA och dess mästare Israel.

  I dagarna planerar fredsfursten Obama att samla ihop 1.5 miljarder för att bygga en missilsköld åt Israel, det har han pengar till, men att fixa USAs ekonomiska problem, det har han inga pengar till.

  I det här reportaget talar en BBC reporter om vad som hände en familj som mötte de segerrika israeliska soldaterna, dessa soldater som själva beklagar sig över sitt öde där de förföljts i 2000 år, står och äter choklad och godis medan de tvingar ut en familj och mördar två av deras barn och paralyserar den siste. Mako ra7ma, sannerligen.

One Responseso far.

 1. Oh Oloh skriver:

  Teckningen visar två män som betraktar ett antal lik i dödslägret Auschwitz. Den ene säger: ”Jag tror inte att de är judar”. Den andre genmäler: ”Men vi måste på något sätt komma upp i sex miljoner”.

  Den nederländska organisationen säger att den inte ifrågasätter Förintelsen men velat belysa dubbelmoralen i yttrandefrihetsfrågan.

  Teckningen lades ut 2006, strax efter det att den danska tidningen Jyllands-Posten publicerade karikatyrer av profeten Muhammed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up