• Otrohet

  När jag tar upp ämnet otrohet, brukar jag föra fram en siffra på att mellan 50-60% av svenskarna varit otrogna någon gång. Då brukar folk skratta gott, nu hade jag nöjet att öppna tidningen Bubbleroom magazine, där hade man en artikel i nummer 2, om just otrohet.

  Enligt artiklen så har 63% varit otrogna någon gång. Så alla ni idioter som fortfarande tror på monogami och kärlek, glöm det. Jag var en sån idiot.

  Enligt artikeln så tyckte 10% att otrohet går vid fantasi, 30% tycker otrohet går vid en kyss medan hela 20% tyckte att ifall man har oralsex. En ding ding värld…

  Man frågade ifall man fick 10 miljoner kronor, skulle man då tillåta sina flickvänner tillbringa en eldig natt ihop med Joel Kinnaman, skulle killarna gå med på det? Hela 71% röstade ja…kärlek eh?

  Jag tycker man borde ge mig pengar för att ens våga ställa en så idiotisk fråga..

  En sista fråga var, vad är det som får dig att erkänna otrohet (enbart 11% skulle erkänna) jo att det fanns en risk att bli upptäckt, tyckte 79% medan det dåliga samvetet enbart spelade roll för 21%.

  Vad ska jag säga? Världen är rätt hopplös som den är…så kommer sånt här skit fram…

4 Responsesso far.

 1. Almansoury skriver:

  ”En ding ding värld” haha

 2. Bahlool skriver:

  hehe mnns en tidning som hette så, med en massa udda saker som vargmannen osv haha

 3. Iris skriver:

  Otroligt. Men tyvärr är jag inte förvånad. Man hör det hela tiden….. som om inte det var nog så glorifierar media det hela, har sett ett antal rubriker som hävdar att ”otrohet sätter piff på äktenskapet” mm…. Jag hittar inte ord för dårskapet….. *suckar*

  MVH // iris

 4. Bahlool skriver:

  hahah jaaaa jag såg liknande rubriker..idag fick en kvinna rådet att prova en ny man hon hade lärt känna..för det var fel att stanna med en och samma partner lol..finns på dn.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up