• Invandrare jagar invandrare…

    Jag kan inte sluta förundras över vissa saker, däribland hur närsynta människor är när det gillar vissa saker. USA består av invandrare, ändå pyr ett rätt stort invandrarhat. Man har i olika stater infört eller planer på att införa lagar och förordningar som ska försvåra för ”illegala” invandrare från att vistas i landet. Bara för att en viss person fötts i något annat land så förminskas hans status till någon ovälkommen person.

    I Europa har vi liknande tendenser där man försöker stoppa invandringen med hjälp av lagar som försvårar för invandrarnas seder och bruk, man måste anpassa sig till 100% annars är man inte välkommen, skillnaden är att man i Europa inte invandrade för 200-300 år sedan, som i fallet med USA.

    Vissa indianer brukade fråga sig hur den vite mannen tar sig rätten att säga han äger marken, det är ju som att säga att man äger luften eller vattnet, nu tar sig vissa rätten att bestämma vem som är välkommen och vem som inte är det. Ändå kan jag inte sluta undra ifall arabiska boende hade satt upp liknande krav, hade de då förlorat Palestina till invandrande judar? Knappast.

    Så länge folk kan göra rätt för sig och vill leva hederligt, så in med de bara…

    Miljonstäder bojkottar Arizona – DN.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up