• Ännu ett vansinnesdåd i Kina

  Det är fjärde dådet som begåtts av en ”galning” i Kina, där någon går in på skolan och slår ihjäl ett flertal barn. När jag första gången läste om ett sådant dåd, då sa jag, jaha, en galning som mördar barn, sånt har skett i Europa också. Sedan tog det inte lång tid då var det nästa vansinnesdåd. Då började jag tänka på en copycat, men nu har det skett tre och fyra gånger.

  Varför sker dessa attacker nu? Varför är just barnen målet? När jag läser nyheterna så kan jag inte sluta fundera på Kinas ett barns politik, en politik som nu får många föräldrar att sörja extra mycket då de förlorat sina enda barn. När som någon berättar att hon eller han inte vill ha barn eller att de bara vill ha ett barn, då brukar jag tänka på vad skulle ske om det hände barnet något?

  Kinas vanliga lösning på problemet är att stänga all information om händelserna och hade inte dessa personer begått självmord, då hade de dömts till döden för att man ska ta deras organ tillvara.

  Lärare tränas i att ta hand om galningarna, då de flesta attackerna begåtts av kniv eller hammarbeväpnade personer.

  Sju förskolebarn mördade i Kina – DN.se.

4 Responsesso far.

 1. Mariam skriver:

  haha omdak:D Mariam Zeid…

 2. Bahlool skriver:

  welech lech elsanech heechi 6eweel stackars dina föräldrar de måste verkligeh ha stora problem med dig

 3. abc123 skriver:

  Kunde du inte tagit reda på om det finns några teorier om vem som utförde och varför det skedde? Alltså om det fanns någon motivation.

 4. mariam skriver:

  ba3 hatha haya shbik…nejj fakstiskt kmr rätt så bra överens:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up