• Judisk protest mot Israel

  Ända sedan offensiven och massmordet på palestinier i Gaza, så har Israels rykte i omvärlden dalat. Ett fåtal stater och grupper har hållit kvar vid sitt stöd till Israel men nu har allt fler judar börjat ta avstånd från Israels politik.

  I USA har man JStreet och nu har man i Europa en grupp som kallar sig JCall.

  Dessa grupper anser sig vara anhängare av Israel, men de menar att den väg Israel valt och det sätt Israel beter sig på, är av ondo. De uppmanar de västliga staterna att sluta stödja Israel oförbindligt.

  Israels stöd utomlands består av tre delar:

  1. Judar som blundar för allt Israel gör, även om dessa brott går emot den judiska tron.

  2. Kristna fanatiska grupperingar som drömmer om ett storisrael, ett land som kan fullborda de profetior som man tror på, om Jesus återkomst.

  3. Stater som känner sig förpliktade att stödja Israel, om det är för att man har ett dåligt samvete för vad judarna fick genomleva under andra världskriget eller om det beror på en negativ inställning mot muslimer och därmed väljer man att stödja Israel, bastionen mot islam.

  Israels undergång kommer inte att ske genom kärnvapen eller krig mot andra stater, men som så ofta i historien kommer det att ske genom judarnas egna dåd i landet. Fanatiska grupperingar som vinner mark på daglig basis och Israels arroganta politik mot ockuperade folk och mot landets grannar, kommer att leda till att landet går under. Man kan inte vara stark för evig, man kan inte komma undan med brott för alltid..

  Jag anser att antisemitismens uppgång i världen till stor del beror på Israel och till stor del på judarnas stöd till Israel. När man tar avstånd från denna terrorstat, då visar man att man tagit avstånd från terror och brott och gör man inte det, så är man anhängare av staten och dess mord och tyranni.

  viaAl Jazeera English – Europe – European Jews decry Israel policies.

  Post Tagged with , , ,

One Responseso far.

 1. z skriver:

  Håller med dig. Israel kommer förstöras av sig själv. Både utifrån och inifrån, de vet inte om de vill ha en judisk stat eller en sekulär stat. De har så många problem att ta itu med, att jag nästan tycker att det är ett mirakel att det har gått runt.

  Det har genom tiderna varit flera ockupationer på arabiskt land, och jag förstår inte hur dumma dem är som ockuperar?! Araber är inte indianer, aborginer eller afrikaner. Vi glömmer aldrig våra rötter , vi blir aldrig trötta. Israelerna har ingenting med de kringliggande länderna och göra , förutom krig. Så israel kommer att falla och sen kommer vi ha ”souvenirer” som crac de chevalier, turkish hammams , fransk musik & engelska caféer. Problemet är att israel inte har någon speciell kultur….hmm försöker tänka positivt iallafall….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up