• Work for Allah!!

  Jag har sedan en längre tid fått mejl från personer med muslimklingande namn, dessa ber mig kontakta dem eller deras ombud för att hjälpa islam och muslimerna. Jag ser dem som en ny form av nigeriabrev, men det jag förundras över är hur de vet att jag är muslim? Här är ett exempel, där en person säger sig veta vad Allah tänker och tycker..

  I am Mrs. Bintu Mahmud. Please contact my 
  lawyer Ramli Sariman 
  (barr_ramli_sariman17@gala.net)
  for a very important thing ALLAH wants you 
  to do for Him. May ALLAH be with you always.
  Post Tagged with

4 Responsesso far.

 1. johan skriver:

  Det är bots som har hittat din mailadress på någon muslimsk sida.

 2. Bahlool skriver:

  ahhh då är det ju förståeligt

 3. Sara skriver:

  Det där har jag också fått. Jag skrev tillbaka att jag inte visste vad jag skulle göra för att hjälpa henne, fick svar, men det var bara konstiga svar och jag bestämde mig för att inte göra någonting. Bara låta det vara, hon kontaktade inte mig nå mer i alla fall…

 4. Bahlool skriver:

  man ska akta sig, fick idag ett som vare bättre stavat i alla fall, men där sa de att jag har ärvt pengar lol..alla mina släktingar är fattiga..så knappast sant 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up