• Den utan synd får kasta första stenen..

  Hets mot folkgrupp i Landskronadådets spår – DN.se.

  När man skrev om misshandeln av det äldre paret i Landskrona, fick jag höra hur hatet mot mig ökade, för att jag var muslim, arab eller inte tog ställning för det äldre paret utan att ifrågasätta mordåtalet. Jag tog avstånd från personen som gjorde det men menade även att det kan ha skett lite provokationer från det äldre parets sida, något som inte får sägas. Nu får man läsa om hur de människor som tog avstånd från våldet utfört av den unga 23 åringen, plötsligt själva valt att begå brott. Samma personer som beklagade sig över att en ”blatte” en jävla ”muslim” ”mördat” en gammal kvinna, har nu själva valt att bryta mot lagen genom att hota honom och hans familj.

  Jesus lär ha sagt, den som är utan synd skall kasta första stenen, här har vi människor som är fyllda av synder och brott och som själva valt att kasta stenar och mera. Jag såg några av kommentarerna och där sa vuxna människor, med fullaste allvar, att de vill mörda och skada hans familjemedlemmar. Vi har alltså återgått till den gamla stenåldersprincipen, om du skadar mig, skadar jag din familj. Det här kommer från människor som lever på 2000-talet, från människor som säger sig vara upplysta, smarta och intelligenta. Sen beklagade man sig över att jag anser att viss våld är tillåten vid vissa tillfällen, suck..och dubbelsuck.

9 Responsesso far.

 1. Noor skriver:

  Pinsamt. Den man som utförde illdådet, vad har hans familj gjort för ont. Varför ska de straffas? Sannerligen är Profeten Jesus ord väl värda att tänka på.

 2. Hala skriver:

  När en muslim gör något brottsligt är det för att han är muslim. Man skyller på hans kultur och tradition. När en etnisk svensk mördar, våldtar osv är det individuella förklaringar som gäller. Han har växt upp i en otrygg miljö eller psykisk sjuk. Att en svensk man tex slår sin fru pga sin svenska kultur skulle aldrig accepteras men man gör det lätt för sig när man skyller på muslimer och ”deras” kultur

 3. Bahlool skriver:

  exactly Hala vi har fattat det, men varför fattar inte våra islamofober det här?

 4. Hala skriver:

  Jag vet inte. Oftast så är det svårare att erkänna att någon som står dig nära begår våldhandlingar. Ju mindre samhörighet man har med en person desto lättare skuldbeläggar man honom/henne. Det är väl ett slags försvar. Det är så mycket lättare att skylla på andra istället för att se på sina egna brister. Visst är vanligt att man gör det, men nu har det gått till en överdrift.

 5. Noor skriver:

  Jag som svensk, har varit med många gånger förr, bla hos dem med mindre ”positiv” syn på invandrare osv. Många svenska män, och mycket vanligt hos nazistter (se skinnskallar), har en skrämmande kvinnosyn. Där kvinnan inte är mycket mer värd än ett ligg. Där kvinnan går inom gruppen. Svenska män är inte så sabla duktiga när det kommer till kvinnofrågor. Men man ser inte skogen för alla träden. Nationaldemokraternas ledare tex, som det visade sig, hade våldfört sig på sin fru, och misshandlat henne i flera år. Och bakom ND stod NSF (nationalsocialistisk front). Och dem i sin tur, har i sina led folk som jag VET, sysslar med saker mot sina fiender, med vad som inte kan kallas annat än terrorism. Många av dessa grupper, som avskyr muslimer och invandrare, har fasiken inte mycket bättre kvinnosyn, än vad de försöker visa svenskarna, att muslimen och ”blatten” kommer med. Jag älskar verkligen hyckleri. Där man inte ser hur det ser ut hos en själv, för man är förblindad av att se felen hos andra. Jesus återigen sa en väldigt bra sak, att man kan se flisan i sin broders öga, men inte bjälken i sin egen. Det är lätt, väldigt lätt, att se till hur dåliga invandrare är, hur muslimer är, men hoppsan när de missar saker på hemmafronten! Många män som är födda svenskar, som är 40+ har fortfarande synen att kvinnan ska laga mat, och stå i hemmet. Jag vet inte hur många som helst jag hört, som fortfarande har denna syn. Och svenskar på fyllan, så är deras kvinnor inte mer värda än ett kn*ll! Detta av vad jag själv hört..

 6. Joakim skriver:

  Snyft då. Har någon varit dum mot mördaren? Stackars honom.

  Är det så att det inte passar så är det bara att packa väskan och dra. Svårare är det inte.

 7. Bahlool skriver:

  nope jag föredrar att leva på socialen här muahah..medan såna som du jobbar 😉

 8. Noor skriver:

  Det där måste vara ett av de mest töntiga uttrycken som finns,

  ”..Är det så att det inte passar så är det bara att packa väskan och dra.”

  Jag drar nästan alltid lite på smilbanden när jag hör sådant, för det spelar ingen roll om man kommit hit för att fly krig, man är född här av föräldrar som kom hit, eller om man bott här, med släkt som sträcker sig tillbaka hundratals år. Och ändå ska man flytta håhå! Flytta vart?

 9. Bahlool skriver:

  Lol de har inget att komma med..intelligensnivån är så låg att de inte klarar av att komma med något nytt..jag har inget annat medborgarskap än det svenska..idioten menar att en ”infödd” svensk, som inte är muslim, får klaga, får gnälla, men om du är muslim, om du är invandrad och känner dig som svensk, då har du inte den rätten..varför? Inget logiskt belägg för varför, men eftersom han tycker så i hans lilla okunniga värld, då måste det vara sant, då måste det vara rätt..dumbass…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up