• Terrorister som kommer undan med mord

  På daglig basis blir vi hjärntvättade att tro att alla muslimer är terrorister, att alla muslimer bär på skulden för vad ett fåtal gör. Man belyser att de terrorister som bombar och skjuter i mellanöstern och i Afghanistan är onda, utan samvete och utan någon som helst uns av moral.

  Terrorism i mina ögon är när någon med flit skadar civila. Vill man döda eller angripa soldater, då är det något som soldaten får räkna med. Vad ska vi kalla en armé som väljer att skjuta civila? Är inte dessa terrorister som utför statsterror? USA är den enda staten som dömts för statsterrorism. USA har även lyckats lura många stater att se vissa länder som Iran som stödjare av terrorism, men när man ser videon som jag lagt upp här, så inser man att även vårt kära frihetsälskande och demokratifrämjande USA bär ansvar för terrorismen.

  Wkileak har lyckats få tag i en film som en journalist som arbetade för Reuters lyckades filma, innan han mördades. Det är hemska bilder, så jag varnar för det som sker. De flesta som sköts var civila, obeväpnade och vars enda brott var att de tillhörde fel tro, och var födda i fel land. Terrorismen slog till igen, mördarna kom undan och det enbart för att terroristen inte heter Muhammed eller Ali..


  Video av ”massaker” publicerad på nätet – DN.se.

15 Responsesso far.

 1. Classe skriver:

  När man läser den här bloggen så ökar bara föraktet mot dig å muslimer.Varför tar du inte tydligare avstånd från dådet
  mot den 78-åriga kvinnan?
  På vilken annan blogg än en muslims hittar man att Israel är största hotet mot värdlsfreden?

 2. Bahlool skriver:

  Vem du föraktar spelar väl knappast någon roll? Du tar ju inte avstånd från Israels handlande, inte heller tar du avstånd från den politik som förs där muslimer mördas på daglig basis, betyder det att jag ska förakta dig för att du är fientligt inställd mot muslimer, invandrare och islam? Tittade på din blogg och tycker det är rätt kul vilket hyckleri som än en gång kommer upp till ytan bland er smånassar. Ta tydligt avstånd från våldet mot muslimer, från våldet mot invandrare, från hatet mot islam, från hatet mot muslimer, sen kan du öppna käften 😉 Suck…

 3. Henrik skriver:

  Hejsan.
  Jag tar avstånd från USA och dess brott. Även från alla religioner och det förtryck i stor och liten skala de innebär. Då speciellt islam. Notera att jag tar avstånd från religionen, inte utövarna. Att människor fortfarande ägnar sig åt religion 2010 är en skam.

 4. Bahlool skriver:

  Vi som följer islam anser ju att islam inte utövar något förtryck utan att människorna själva utgör förtrycket eller skapar förtrycket. I demokratins namn sker många hemska saker, inte ska vi väl då ta avstånd från demokratin eller?

 5. Micke skriver:

  Nu är det väl så att man inte kan hitta på en egen definition av vad terrorism är, ellerhur? Mer passande vore väl ”våld som riktas mot allmänheten med syftet att skrämma befolkningen till underkastelse och skapa oordning för den sittande regeringen”.

  Det finns dussintals, om inte hundratals såna här filmer där ute. Det finns ÄNNU fler där sk. muslimer avrättar obeväpnade fångar, civila eller statsanställda med allt från knivar till AK47or. Så fokus kanske borde läggas på rätt sak. Dvs att krig är skit, oavsett vem som utför handlingen. Och jag har fortfarande inte sett en enda sak som tyder på att muslimer skiljer sig från kristna, judar, hinduer eller ateister (osv) när det handlar om krigsbrott, mord och våld.
  Men du har rätt att det sker många hemska saker i demokratins namn. Men o andra sidan… Både första och andra världskriget är till stor del i demokratins namn. Borde vi hållit oss utanför där också? För våra demokratier har visat vad som hänt när vi hållit oss passiva mot toalitära regimer, och det har alltid slutat mycket mycket värre än när vi inte lagt oss i.

  Sen märker jag väl att ganska mycket som skrivs på den här bloggen är tämligen förvirrat konspirationssnack som jag tyvärr ser på tok för ofta hos just muslimer i det här landet. Jag har faktiskt ingen aning om varför. Jag trodde koranen uppmuntrade till upplysning och kunskap. Inte att man skulle hänge sig åt galenskap och folksägen. Ävrn om all religion i grunden är galenskap.

 6. Bahlool skriver:

  Faktum är att det inte finns en allmänt accepterad definition på terrorism, frågar du USA så har de en, frågar du FN så har de en annan, frågar du en muslim har han en tredje.
  http://www.bahlool.se/2009/08/18/terrorism-del-1/
  http://www.bahlool.se/2009/08/18/terrorism-del-2/
  Skillnaden mellan de sk muslimer som begår brott är att islam och muslimerna i allmänhet tar avstånd från dem, i fallet med USA så stödjs dess soldater av regeringen coh folket och man tystar ner sådana här brott, samtidigt som väst stöjder USAs krig.
  Konspirationssnack? Det tycker jag väl ändå inte, ja många muslimer jag mött och möter är konspiratoriska av sig, men jag tror ändå att jag skiljer mig från dem, du får gärna ta upp några exempel?

 7. l.A skriver:

  ”men när man ser videon som jag lagt upp här, så inser man att även vårt kära frihetsälskande och demokratifrämjande USA bär ansvar för terrorismen.”

  Det är rätt skrämmande att det inte är förän nu det ska ”inses” att USA inte är vad det utger sig för att vara. Det skulle ha skett för flera år sedan då exempel på exempel har funnits. Tyvärr så kommer inte den här videon tillföra något. Alldeles för många trångsynta människor.

 8. Bahlool skriver:

  Kan inget än hålla med, när jag talar om för folk vad USA gjort i frihetens och demokratins namn (men i realiteten i oljans och vinstens namn) så vill folk inte tro en…

 9. Intressant är ju att människor redan börjat försvara dessa dåd. Först ut i den lilla gosskören av försvarare är Stefan Hagberg på Newsmill:

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/06/krig-inget-annat

  Den här typen av försvar av mord på Irakier är resultatet av alla filmer, tidningsartiklar och annan kultur som svartmålat Irakier.Hemskt.

 10. Bahlool skriver:

  vad förväntar sig av sådana personer? Sådana här människor försvarade Hitler och Stalin också..små fascister små rasister och småislamofober som ser ner på människor från icke vita stater..suck

 11. Darius skriver:

  Classes billiga kapitalist mamma 🙂

 12. Karl skriver:

  USA är inget annat en skendemokrati, dem skulle kunna hela asien och ändå kunna styra obemärkt utan represalier.

 13. Karl skriver:

  USA är inget annat en skendemokrati, dem skulle kunna bomba hela asien och ändå kunna styra obemärkt utan represalier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up