• Imam Ali deltog i 11/9 attacken!!

  Islamofobin har ibland rätt makabra skepnader, något en präst berättar om på sin blogg. Där säger fader Dave om hur han fick ett besynnerligt brev av en man som menade att han hade hittat en butik i Texas (bilder skickades som bevis) som hade stängt för att det var Imam Alis dödsdag. Enligt prästen så försökte sändaren att dupera människorna, då han måste ha vetat att en man som Imam Ali, som mördades på 600-talet, omöjligt kan ha deltagit i någon terrorattack på 2000-talet.

  Prästen förvånas över den dumhet eller den lögn, som man försöker sprida för att svartmåla muslimerna. Med foton som belyser hur muslimer i USA firar terroristers dödsdagar, adressuppgifter så att folk kan ta lagen i egna händer och rena rama lögner, försöker man sprida hat mot dem man borde alliera sig med. Jag märker att de lögner som sprids om invandrare eller spreds, i mångt och mycket liknar de lögner som spreds och än idag sprids mot muslimer. Ofta har jag fått läsa att alla terrorister är muslimer, är de? Vad tycks om att alla våldtäkter i Sverige begås av muslimer? Vem fick skulden förr i tiden? Vem får skulden idag?

  När du sedan stoppar fakta i ansiktet på dessa galningar, och det är galningar som tar sig tid att hitta på och lever i en sådan primitiv tankevärld att de inte kan inse hur fel de har, hur störda de är, då byter de till att börja sprida hat mot dig. Dagligen får jag radera många kommentarer, utan att läsa dem längre, för att jag redan vet vad de ska skriva, vad de ska säga och redan läst det otaliga gånger av dem. Vill de slösa bort sin tid, låt dem, de ska inte få slösa bort min tid.

  Prästen frågar sig hur många muslimer dessa galna rasistiska, och det är rasister, känner. Han ger skulden till dumheten och ignoransen bland människorna. På samma sätt ser vi att okunnigheten om de svarta, araberna, de mörka, leder till att man jagar dem, mördar dem och fruktar dem. Rasismen byter skepnad, byter namn, byter offer, men den är kvar där med sitt äckliga huvud, ett huvud som måste kapas av för att man ska få slippa fler världskrig och fler massakrer.

  Frågan kvarstår, hur många muslimer känner dessa galna islamofober som ränner runt och varnar för muslimen? Hur många av dem har läst Koranen? Hur många av dem har läst en bok överhuvudtaget?

  Några hundra år sedan sade amerikanerna, bara en död indian är en bra indian, idag är det bara en död muslim är en bra muslim.

  Father Dave’s Article Directory.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up