• Farliga barn, farlig ost och farliga flyktingläger

  Det har blivit till vardagsmat, medan världen tittar på hemska Iran, på stackars Haiti; medan Sverige tittar på sjuka parkeringsbråk och på de kommande valen, så väljer Israel att väcka gazaborna med hjälp av bomber och raketer. Än en gång angriper man flyktingläger, och än en gång bombar man och skadar barn, och än en gång angriper man infrastruktur och byggnader. Än en gång ryter kristna fanatiker och sionistiska judar ut att det är gazaborna, de ockuperade, de förtryckta, de förslavade. Än en gång är det araberna, de kristna, muslimerna ja alla de som styrs av Israel, som bär skulden. Än en gång är det offret som ska ställas till svars.

  Vår käre fascist, sorry sionist, skriver att det var Gaza som angrep Israel. Enligt DN.se så var det en raket som sköts mot Israel. En raket, smaka på det. Så om jag slår någon, då är det ok att alla muslimer ska straffas. Den ockuperades rätt är borta, han ska tåla att guds utvalda folk styr och ställer. Märklig logik, alla som försvarar sig mot ockupation, mot misär, mot blockader, måste finna sig i att bli bombade och ockuperade..en ding ding värld..

  Skulle någon av oss ställa sig på en våldtäktsmans sida? Skulle någon av oss ställa sig på en angripares sida? Skulle någon av oss ställa sig på en mördares sida? Knappast. Varför ställer sig människor då på Israels sida?

  Israeliska attacker mot Gaza – DN.se.

11 Responsesso far.

 1. ; skriver:

  Svaret står som en öppen bok men nuförtiden är dt svårt att läsa 😉
  De som bor i gaza visste om att det skulle attackeras i natt. Du vet asså Mitt hopp om ett Palestina har dött. Med den generationen så kommer vi inte längre fram. Om jag som palestinier aldrig varit där nere och I Libanon jag bor som en flykting och i Sverige e jag en blatte HAHAHAHA tell me vart e mitt hem? Snacka om ett lågt värde 😀 OCH vi får inte ens snea på judarna eller de fula sionisterna för det kallas för hets mot folkgrupp. och det de gör mot oss kallas BRA JOBBAT

 2. Fruktansvärt det Israel gör. Undrar vad den usle Mubarak gör just nu. Nåväl läste nåt som är lite positivt, Salam Fayyad, säger att PA kommer utropa en palestinsk stat om ett år ungefär.

 3. Bahlool skriver:

  Märkliga är att alla de här dikatorerna som sålt islam och sina grannar och sitt folk, lever längre än vanligt folk. Han är gammal och det syns inte ens på Mubarek. Sen vad PA säger spelar ingen roll, de styrs av Washington och så länge Obama är vän med Israel kan de glömma en palestinsk stat på något annat än de rester som Israel ger dem, om de ger dem några rester överhuvudtaget..

 4. Danne skriver:

  Israel skjuter helt korrekt tillbaka mot angrepp från palestinierna.

  Samtidigt kan vi läsa hur en muslim är identifierad i Moskvabombningen.

  Fredens religion visar sitt ansikte igen…

 5. Danne skriver:

  ”Terrorism i Europa
  Enligt islamofoberna ”Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer” men de verkar glömma Europols statistik från 2007, som säger att det utfördes 498 terrorattacker i Europa, utav dessa är 424, alltså 85% separatistiska, de har alltså ingen som helst koppling till islam.”

  Våldet i europa domineras av vänsterfolk. Det du glömmer skriva är att dessa terrordåd är sprängda bankomater. Terrordåd där människor massmördas domineras islam.

 6. Bahlool skriver:

  Så ditt land som skickar soldater till Afghanistan och där står på korrupta staters sida för att slåss mot folket, där tusentals civgila har mördats av den allians din stat stödjer, visar hur fredliga ni ”demokrater” är?
  Så enligt dig var det helt korrekt av Hitler att angripa Polen, Danmark och Norge? Alla som slogs emot invasionen och ockupationen var alltså terrorister? Så om en främmande makt ockuperar ditt kära Sverige, då är det helt korrekt av denna makt att ockupera och tvinga folket att lyda? Ifall du eller dina släktingar tar till vapen för att försvara ert land, då är ni fel ute? Logiken har aldrig varit er starka sida..för ni är förblindade av det hat och den okunskap som råder bland er..Hela världen erkänner att Israel ockuperar Palestina, förutom ni smårassar, som har fått islamofobfebern..

  Vänsterfolk? Ditt kära högerfolk i Tyskland då? Hur är det med de många högerregeringar som mördat tusentals?

 7. Carl Jösta skriver:

  Mördat tusentals? B, du menar MILJONTALS??!!!

  Vi säger nu att Sverige är ockuperat av Israel! Och svenskarnas enda vapen/möjlighet är att spränga sig själva i luften för att försvara nationen. Skulle svenskarna göra det? självklart! De här underbara ”patrioterna och sverigedemokraterna” som skriver i denna blogg, skulle inte ens tveka på att spränga sig själva i luften för Sverige skull. Eller har jag fel???

  Hahaha, jag tror knappast på att de här smygrassarna (fegisarna) smutsiga fegisarna skulle våga ens öppna käften om Israel hade ockuperat deras fosterland!

  Rasism är aldrig acceptabelt i ett demokratiskt land! Det känns som Sverige håller på bli ett odemokratisktland! Jag tycker att Säpo borde fängsla alla rasister och fascister så vi kan bevara Demokratin! Hoppas ni kan en av Demokratins grundregler, rasism är otillåtet! Det ni!

 8. Danne
  Snälla, Hamas skjöt iväg några fyrverkeriraketer och du jämför det med 2 tons bomber som Israel fäller bland civila kvarter.Jösses.

 9. Beck skriver:

  Palestina har juridisk rätt enligt FN att försvara sitt land. Så länge Israel fortsätter utvidga sina gränser och bygga bosättningar så får Palestina enligt internationell lag gå till motangrepp. Israel däremot borde dra sig tillbaka och flytta sina bosättningar innan de kan börja få sympati för deras handlingar. Fattar inte att året är 2010 och sådana här saker fortfarande förekommer!

 10. Bahlool skriver:

  Det är det makabra Beck, att man med fullaste allvar stödjer en ockupant. Hela världen, förutom de som stödjer Israel, vet om att Israel ockuperar land illegalt.

 11. Beck skriver:

  En ding ding värld är vad det är!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up