Press "Enter" to skip to content

Muslimer borde ha siffror tatuerade in på kroppen…

På 40-talet registrerades judar med hjälp av siffror på sina armar, siffror så att de pedantiska nazisterna kunde hålla reda på hur många judar de hade under sin kontroll. Här kommer en australiensisk komedishow, som frågat vanliga amerikaner, om man ska tatuera sådana siffror på muslimer, om man ska fängsla muslimer, om man ska ha en spray som ska skydda mot muslimer, osv..Jag kunde inte sluta skratta men ändå har jag för ofta sett en grym framtid vi går till möts, en framtid då muslimer jagas än mera än vad de jagas idag..De dumma amerikanerna är kanske inte så dumma? De kanske bara representerar en stor dum massa som inte vet bättre, som inte lärt sig?

Jag är rätt glömsk av mig nu förtiden, men en mening som jag alltid gillat och som jag alltid repeterat för mig själv lyder:

Those who can not remember the past, are condemned to repeat it..på samma sätt vill väl amerikanerna (stod nåt om 39%) åter igen återuppleva den..

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *