Press "Enter" to skip to content

Judarna behöver Lebensraum

När nazisterna startade sitt krigande på 30- talet, så var det på bekostnad av de omkringliggande ländernas areal, så var det för att få mera “Lebensraaum”, livsutrymme. Man menade att det tyska folket behövde land för att kunna få leva, land man tog av andra.

Idag känns det som om sionisterna i Israel också de behöver Lebensraum, i det judiska folkets namn har man ockuperat ett annat folk, annekterat deras mark och gång på gång gått emot både folkrätten och mot Fns stadgar, ett FN man är medlemsstat i.

När som Nazityskland utmanade västmakterna och dessa sade det får räcka nu, så testade nazisterna gränserna och till slut fick västmakterna nog, efter att tyskarna stulit både Österrike och delar av Tjeckoslovakien. Israel stal land från både Libanon och det framtida Palestina, när som väst ställer krav på Israel så brukar sionisterna säga att de vill ha fred, att det är ett hot mot freden ifall man ställer krav på Israel.

Väst valde på 30-talet att stoppa nazisterna, man valde att säga stopp när Tyskland invaderade Polen. I fallet med Israel är det tyvärr ingen som vågar eller kan tänka sig säga stopp, frågan är varför? Varför kommer en aggressor, en ockupant, en stat som fängslat tiotusentals oskyldiga, undan med sina brott?

Israel kommer fortsätta att annektera, bygga, tortera, angripa och gå emot folkrätten, för ingen har modet att sätta ner foten och säga stopp, ingen tycker att deras brott mot palestinierna får räcka.

3 Comments

 1. shoo bre
  shoo bre 22 mars 2010

  how and who will say no to israel the country which move the world with their fingers right

 2. Amy
  Amy 31 augusti 2010

  Hej, jag tror snarare problemet ligger i att Väst Världen redan gjort tillräckligt många tabbar. Muslimer har under 1900talet alltid utnytjat propaganda och missinformation för att få igenom sanktioner och otyg för deras motståndare. t.ex Palestine – Israel, Bosnien – Serbien och VP/SSU/S/AFA mot SD.
  Det viktiga är att veta hur muslimerna (idag) fungerar och att vi måste stötta Israel att hålla lögnarna och terroristerna nere och välfärd, rättvisa och anti racism uppe. (dvs ingen racism inte den där alla vita är skylldiga och alla andra offer)

  IMO, borde Bosnien betala 33% av landets BNP till Serbien i skadestånd för Yogoslavien från och med 2011-2031 och Kosovo lika så. Palestina borde få halva nationen bort tagen då de bryter otaliga fredsuppgörelser och är minst sagt opolitliga. Slutligen borde USA även de få betala enorma skadestånd till hela Yogoslavien regionen, (även Bosnien och Kosovo) motsvarande åtminstånde 1/3 av de drabbade ländernas BNP i upp till 10år. Avslutningsvis borde V/SSU/S/AFA få betala skadestånd till SD och andra höger extremist partier för att de bryter mot svensk lag om rätten att tala fritt. För en bättre framtid!

 3. Bahlool
  Bahlool 31 augusti 2010

  lol Amy..är du riktigt klok?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *