Press "Enter" to skip to content

Är du kär i mig?

En tjej, söt och rätt smart, kände sig ensam, så på universitetet fick hon ett uppdrag, hon fick som alla andra i klassen ett kort och däri skulle hon skriva vad hon önskade sig. Hon gjorde det stora misstaget att skriva att hon sökte någon som trodde på ödet som henne. Om han gjorde det och trodde sig ha en chans hos henne, skulle han ställa sig utanför hennes studentkorridor och skrika ut hennes namn. Inte bara en utan hundratals trodde på ödet, verkar det som.

Inte alla vågade skrika ut hennes namn, och ingen var det som ödet hade förutbestämt åt henne. I ett land med miljarder människor, och med över 100 miljoner fler män än kvinnor, är det rätt farligt att önska sig saker som kan slå tillbaka.

Här kan man läsa hela artikeln.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *