Press "Enter" to skip to content

Oh Happy Days Oh Happy Days!!

Ya Muhammed (saw)

I dagarna firar miljarder muslimer Profeten Muhammeds födelsedag. En födelsedag som påminner oss om vilken storartad och magnifik religion vi tillhör. Denna religion kom ner till Muhammed under 23 år. Muhammed är vad alla muslimer försöker efterlikna. Han tog hand om de svaga, han var ärlig, trofast. Hans rättvisa och patos för de svaga har än idag stor betydelse för muslimerna.

Muhammed var den siste av över 124 000 profeter. Han är ofelbar och hans budskap är evinnerligt och lyser igenom alla försök till att underminera honom eller religionen islam.
Dagens avsky för Muhammed grundar sig i vår västliga historia, som demoniserat Muhammed och muslimerna sedan mötet mellan islam och kristendomen kom till stånd.

Martin Luther kallade Muhammed: “en djävul och förstfödd till Satan”
Voltaire menade att
Muhammed var en galen diktator.
Ayaan Hirsi Ali menar att
Muhammed var en tyrann och en pervers man.

Det var inte förrän på 1900-talet som kristna började ändra på sin syn om Muhammed. Över 1400 års falsk propaganda har dock lett till att dagens västerlänningar lider av den islamofobiska sjukan. Muslimer är onda, Muhammed är pedofil och alla invandrare tillhör en främmande religion.

Sakerna som fiender till Muhammed sagt de senaste 1400 åren, har satt sina spår och att försöka nå sanningen nu under 2000 talet, lär vara en svår och tröttsam uppgift.

Muhammed jagades, torterades, hånades och skadades hårt vid flera tillfällen; ändå fortsatte han kämpa, han fortsatte predika och han vann en otrolig seger. Han var en kunskapens fontän. En ocean fylld med barmhärtighet och fakta.

När människor konverterar till islam i dagens värld, så är det inte på grund av vad jag eller andra säger utan på grund av vad Muhammed stod för och vad han spred. Man läser om hans liv och inser att denna man var stor, han var otrolig och han var övermänsklig.

Det är synd att vissa låter gamla fördomar styra dem. Det är också synd att dessa inte söker sanning utan söker att rättfärdiga sitt hat. Dagligen ser man personer som menar att de läst Koranen och Hadithböckerna, något som är knappast sant. De bygger sitt hat på dessa böcker. Muhammed var, är och kommer för alltid att vara en förebild.

Före honom kom Jesus och ateister och “humanister” hävdar att Jesus aldrig funnits. Före Jesus kom Moses och Noa och även dessa spred de västerländska ateisterna nya påhitt om. Alla personer som spred Allahs budskap, anses vara galna, sjuka på ett eller annat sätt eller så har de aldrig funnits.
Alla som tror på Allah är sjuka, alla som tror på islam är terrorister alla som tror på Muhammed är pedofiler. Listan kan göras lång.

Å andra sidan har muslimerna en sekt som kallas för wahabiter/salafiter. En grupp som skapades i Saudiarabien på 1700 talet och dessa har gjort hatet för Muhammeds person till religiös doktrin. De menar att Muhammed bara var en vanlig man, man ska inte fira honom. Man förstör allt som har med Muhammed och dennes vänner och släktingar att göra. Hans budskap har förändrats, hans medlidande är borta, hans kunskap är glömt bort. Man har förstört de byggnader som härrör från hans tid, gravar över tusentals muslimska ledare har jämnats med marken, inte ens judarna i Israel har vågat göra något sådant.

En vanlig man som kom med ett ovanligt budskap. Ett budskap som förändrat världen; Nej, både han och hans budskap är ovanliga och evinnerliga. Så fira, fira att Muhammed al Mustafa kommit till mänskligheten med Allahs budskap. Fira att vi fick äran att lära känna och fira en sådan härlig person. Salawat we salamat 3ala Mu7ammeden we Alehi el Tayyibin al Tahirin!!


Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *