5 Responsesso far.

 1. p skriver:

  kul att du gillade det!

 2. Bahlool skriver:

  Han är ju smart och han har ju rätt i mkt 😛 förutom i hur många som är emot regeringen i Iran 😉

 3. shoo bre skriver:

  hi bahlool but how can we know that its sean penn som pratar eller hur its a big ????????? mark

 4. Bahlool skriver:

  Shoo, det är för att flera andra filmer finns han med också och då talar han om liknande saker..

 5. shoo bre skriver:

  hi bahlool i really like what u wrote.with big besvikelse så r det sant dem här människorna har kontroll över hela världen det visar hur smarta dem verkligen är faktist. hela världen böjer sig till dem och araber före amrikaner men skillnaden mellan araberna och amrikanerna att vi araber vi vet vem isreal r, vi har huvudet på skaftet och vad de vill och det r vad gör oss så rädda från dem fast amrikanerna dem r helt ute och cyklar dem fattar ingentig dem r helt drogade.
  hur kommer de sig att vi inte kan eller inte försöker göra som dem för att få at least en fjärde del of the power they have.
  hur länge ska vi vara blunda för isreals hot till oss muslimer som börjar bli så uppenbar??????????
  JAG är så himla rädd FRÅN IMORGON, när jag pratar men en svesnk så försöker jag så gottt som jag kan att vara så himla snäll för att jag är så rädd om jag gör något dumt… jag vet att dem redan hatar oss muslimer och plus jag r en tjej med hijab.
  det som r så himla roligt att dem r också rädda allså jag vet inte om jag ska kalla det rädsla eller något annat men jag har bott här i sve since i was 7 years old men jag ser inte mig själv som svensk fast jag älskar sverige och jag ser den som mitt andra hemland efter irak men svenornas blick till moi låter mig känna att jag inte tillhör här och jag r ej välkmen.
  jag studerar nu och alla lärare som jag har möt r så himla rasister ex. matte läraren alltid och stryck över alltid tusen gånger när han delar ut papper så r jag den ända personen som han ej delar ut till.
  och CRISTINA HON R SVENSKALÄRARE när hon har talar om tron eller när hon pratar om att gud finns inte så kollar hon alltid på mig och säger och vad tycker du pip pip…???
  jag vill ha vg i svenska men jag kommer att få säkert g
  jag kommer att bli mycket rasande om jag får det.
  och sen har jag jobb intervju problem också, när jag går till ett intervju så fort dem ser att jag har hijab dem säger nej,tack och vi ber om urskt men vi har anstlt en redan men tack en då.
  sist så var de ett korv koisk som tyvärr ägs av araber och jag pratade men en som heter pip pip och han sa att they will try me but so soon they saw me they said we r so sorry.
  om araber gör så bör jag dock inte bli arg när en svensk beter sig likadant where ever thats the life so cruel and hard for us muslim girls sånt r livet som man säger på svenska.
  JAg ber om urskt du fick säkert huvudvärk av mig nu men jag har ingen att prata med jag har inte kompisar heller och när jag såg din blogg och läste allt du skrev och allt om dig själv så kände jag att du r jag.
  du speglar våra plågor på ett mycket fint sätt…….. och det sak du hyllars för..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up