• Otrolig kärlek – Handikappad kärlek

  Mycket har man sett som får en att förundras över den värld vi lever i…Killen har inga händer och använder sina fötter till allting, medan hans fru, Fatimah, inte kan använda sina ben. När man tror allt är hopplöst, så hittar man lösningar på nästan omöjliga problem. Vem av oss skulle ha styrkan att fortsätta kämpa med de problem man fötts i? Ahmed och Fatimas kärlek skulle kunna påminna om de stora kärleksdraman som beskrivits i historien..

  Bahlool är krasslig idag, så går på sparlåga..inga wahabiter/islamofober är tillåtna att störa min vila 😛

  Post Tagged with , , ,

2 Responsesso far.

 1. Fatima skriver:

  Åh vad underbart vackert.. Blev lite tårögd..

 2. Iris skriver:

  SubhanaAllah!… Otroligt, jag blir riktigt rörd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up